joi, 2 noiembrie 2023

Recomandări noiembrie la Eurosport, HBO, Cinemax și alte televiziuni Warner Bros. Discovery

În luna noiembrie, televiziunile Warner Bros. Discovery vin să încânte publicul cu o serie de noi producții. Serii de documentare captivante, competiții sportive atrăgătoare, seriale de animație pentru copii, producții dramatice HBO și filme incitante pe Cinemax sunt doar o parte din conținutul diversificat ce va fi disponibil, anunță televiziunile Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Sporturile de iarnă preiau controlul" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit

Eurosport


Pe parcursul lunii noiembrie, canalul Eurosport 2 va difuza o selecție impresionantă de partide de tenis, inclusiv noi competiții ATP. Canalul va acoperi ATP Paris Masters, care este ultimul eveniment Masters 1000 al sezonului și care se va încheia pe data de 5 noiembrie. De asemenea, Eurosport 2 va oferi transmisii din cadrul Nitto Finals, cunoscut și sub denumirea de Turneul Campionilor, un eveniment care se va desfășura între 12 și 19 noiembrie, unde se vor întrece cei mai performanți jucători de tenis. Până în acest moment, printre cei care s-au calificat se numără Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Jannik Sinner și Andrey Rublev. În plus, ATP Next Generation, care va prezenta cei mai talentați jucători de tenis sub 21 de ani, va fi disponibil pe Eurosport în intervalul 28 noiembrie - 2 decembrie.

În ceea ce privește canalul Eurosport 1, acesta își continuă programele sezonului de iarnă, care se va întinde până în luna martie. În această perioadă, vor fi difuzate competiții de top din schi alpin, sărituri cu schiurile și biathlon, evenimente așteptate cu mare interes de către fanii acestor sporturi.


Discovery


La Discovery, fiecare miercuri a lunii este rezervată pentru "Mașinile de vis ale lui Downey", începând cu ora 21:00. Cunoscut pentru pasiunea sa pentru automobilele clasice, Robert Downey Jr. nu doar că le restaurează, dar le și transformă pentru a face față provocărilor schimbărilor climatice. El îmbunătățește vehiculele pentru a fi mai rapide, mai puternice și totodată mai ecologice, menținându-le caracterul distinctiv. Downey Jr., fondator al Footprint Coalition, este ghidat de dorința de a folosi tehnologie avansată pentru combaterea efectelor schimbărilor climatice și spune că ultimii trei ani au fost un experiment de speranță, implicând minți luminate în procesul de decarbonizare a mașinilor vechi. Acest proiect a fost atât o provocare, cât și o aventură instructivă, sprijinită de familia sa, de echipa Downey și de partenerii de la Matador Content și Warner Bros. Discovery.

Într-o notă similară de ingeniozitate, Mark Rober, fost inginer la NASA și acum la Apple, împreună cu colegii săi Allen, Estefannie și Thea, folosesc știința și ingineria pentru a concepe farse complexe destinate să pedepsească persoanele care comit mici nedreptăți sociale. Acest show, "Farse elaborate", va debuta pe Discovery pe 19 noiembrie la ora 21:00.

În plus, Discovery va lansa pe 23 noiembrie, tot la 21:00, un nou sezon al seriei "Bogății ascunse în magazii". Henry Cole, popularul motociclist din Marea Britanie, și Sam "The Bike Whisperer" Lovegrove pleacă în căutare de comori ascunse în hambarele țării. Ei vor căuta, restaura și vinde tot ce găsesc, de la motociclete la mașini, jeep-uri, tractoare și chiar iahturi, sperând să obțină profituri considerabile din aceste relicve neglijate.

HBO


Pe parcursul lunii noiembrie, HBO își diversifică oferta de programe, incluzând filme din categoriile acțiune, biografic, dramă și aventură. În data de 4 noiembrie, la ora 20:00, telespectatorii pot urmări filmul „7500”, în care Tobias Ellis, ocupând funcția de copilot, se angajează într-o luptă tensionată pentru salvarea vieților pasagerilor și ale echipajului după ce avionul este deturnat.

Ulterior, pe 26 noiembrie, tot la ora 20:00, HBO programează „Războiul de mâine” (The Tomorrow War), unde personajul Dan, motivat de dorința de a asigura un viitor pentru fiica sa, se aliază cu un savant și cu tatăl său, într-o încercare eroică de a modifica destinul planetei.

Aceeași zi aduce un alt film la ora 22:20, „65”, în care astronautul Mills supraviețuiește unui accident spațial, ajungând pe o planetă necunoscută. Aici, el este pus în situația de a naviga un teritoriu virgin, în speranța unei singure oportunități de salvare.

Cinemax


Filmul "Mi-e silă de mine" ("Sick of Myself") va fi difuzat pe canalul Cinemax în data de 5 noiembrie, începând cu ora 21:00. În această peliculă, personajul principal, Signe, este frustrată de succesul artistic crescând al partenerului său și, în consecință, concepe un plan rău-intenționat pentru a-și recâștiga recunoașterea. 

Cinemax va prezenta pe 19 noiembrie, tot de la ora 21:00, filmul "BlacKkKlansman" regizat de Spike Lee, care relatează povestea adevărată și extraordinară a unui erou american. În anii '70, Ron Stallworth a devenit primul detectiv afro-american din cadrul departamentului de poliție din Colorado Springs și a pus la cale un plan îndrăzneț pentru a se infiltra și a demasca o grupare, inițiind o operațiune sub acoperire împreună cu partenerul său experimentat, Flip Zimmerman.

Cinemax 2 a organizat pentru luna noiembrie o serie de serate speciale dedicate actorului Marlon Brando, incluzând filmele "Sălbaticul" ("The Wild One"), care va fi transmis în data de 6 noiembrie la ora 21:30; "Pe chei" ("On the Waterfront"), programat pentru 13 noiembrie, la ora 21:30; "Urmărirea" ("The Chase"), care va rula pe 20 noiembrie, tot de la ora 21:30; și "Cu sânge rece" ("In Cold Blood"), care va încheia seria pe 27 noiembrie, la ora 21:30.

Warner Tv


Warner TV organizează o serie de proiecții cinematografice în onoarea zilelor de naștere ale lui Leonardo DiCaprio, care urmează să împlinească 49 de ani pe 11 noiembrie, și a lui Martin Scorsese, care va sărbători 81 de ani pe 17 noiembrie. Postul de televiziune a pregătit un program dedicat care include filme de succes ale celor două personalități marcante din industria de la Hollywood. Relația profesională dintre DiCaprio și Scorsese a fost prolifica, culminând cu realizarea a șapte filme remarcabile, dintre care se numără și The Wolf of Wall Street, The Departed și Shutter Island, care vor fi transmise și de Warner TV în cadrul acestui program. Festivitățile încep pe 11 noiembrie, la ora 20:00, când Warner TV va începe sărbătoarea lui Leonardo DiCaprio cu filmul „Începutul” (Inception), regizat de Christopher Nolan. Omagiul adus lui Martin Scorsese va începe pe 17 noiembrie, de la ora 22:30, prin difuzarea filmului „Cârtița” (The Departed), în semn de celebrare a zilei sale de naștere.

HGTV


Pe data de 15 noiembrie, la ora 23:00, postul de televiziune HGTV adaugă în programul său o nouă emisiune intitulată "Lux cu buget redus". Michel Smith Boyd, un designer de renume, este gazda acestei serii, în care își propune să demonstreze cum se pot atinge standarde înalte de lux în designul interior, fără a se recurge la cheltuieli exorbitante. Utilizând tactici economice ingenioase, Michel, alături de echipa sa, se angajează să transforme locuințele clienților în adevărate capodopere de design, accesibile din punct de vedere financiar.

La sfârșitul lunii, HGTV aduce în fața telespectatorilor o altă premieră, "Renovări personalizate", care va debuta pe 30 noiembrie, de asemenea la ora 23:00. Ben și Cristi Dozier, cuplul de designeri, sunt dedicati transformării locuințelor standard din Colorado în niște creații interioare deosebite și personalizate. Cu o ardoare specifică pentru provocări și pentru a transforma visurile în realitate, ei se străduiesc să asiste clienții în procesul de a-și "planta rădăcinile" și de a descoperi adevăratul sentiment de "acasă" prin intermediul unor renovări care sunt potrivite pentru fiecare client în parte.

TLC


Pe data de 12 noiembrie, începând cu ora 22:00, postul de televiziune TLC va difuza documentarul intitulat "Kim versus Kanye: Divorțul". Acest documentar oferă o perspectivă din interior asupra separării care a avut loc între personalitățile de marcă Kim și Kanye West, ale căror proceduri de divorț s-au ridicat la sume de miliarde de dolari. Relatarea evenimentelor va fi făcută cu ajutorul avocaților care au fost implicați în proces și al prietenilor apropiați ai celor două vedete. Documentarul promite o analiză echilibrată, prezentând ambele părți ale poveștii, evidențiind motivul pentru care Kanye a insistat să mențină mariajul, în timp ce Kim a fost împinsă de circumstanțe să caute o concluzie pentru acesta.

În continuare, TLC anunță că pe 25 noiembrie, de la ora 20:00, va avea loc premiera sezonului zece al emisiunii de succes "90 de zile până la nuntă". Această serie urmărește poveștile unor cupluri internaționale care se reunesc în Statele Unite ale Americii, beneficiind de o viză specială pentru logodnici, ce permite partenerului străin să stea în țară pentru o perioadă de 90 de zile. În acest interval, fiecare cuplu va trebui să ia o decizie crucială - fie să se căsătorească, consolidându-și astfel relația, fie să renunțe la planurile comune, ceea ce ar însemna pentru partenerul din străinătate să se întoarcă în țara de origine.

Cartoon Network


În luna noiembrie, canalul de televiziune Cartoon Network va relua difuzarea unor serii animate foarte apreciate de publicul juvenil, incluzând personaje populare precum Craig, Kelsey și JP, alături de eroii din seria Ninjago. Prezența acestor personaje transformă fiecare moment obișnuit într-unul de neuitat și transformă fiecare provocare într-o aventură extraordinară ce subliniază importanța prieteniei, respectului și solidarității. Tinerii telespectatori sunt invitați să se alăture acestui carusel de distracție și voie bună.

Luna aceasta, misterul și aventura se dezvăluie în dumbrava situată la marginea urbană, locul unde îndrăgitul trio de la Cartoon Network - format din Craig, Kelsey și JP - își trăiește experiențele. Chiar dacă par a fi mereu înconjurati de mici neplăceri, curajul, legăturile puternice de prietenie și dorința de a explora îi conduc pe acești tineri exploratori să nu renunțe niciodată în căutarea Inimii Pădurii. Este mai mult entuziasm în aventurile lor decât oricând. Telespectatorii sunt așteptați să se alăture locuitorilor orașului Herkleton în călătoriile lor prin Dumbrava Magică, începând cu data de 6 noiembrie. Episoadele vor fi transmise de luni până vineri, începând cu ora 16:20.

Cartoonito


Postul Cartoonito prezintă o nouă serie de episoade palpitante din animația dedicată apărătorilor Orașului Gotham, care promite să atragă atenția spectatorilor de diferite vârste. În aceste episoade, Orașul Gotham este scena unor noi aventuri în care, în mod surprinzător, toate vehiculele super-eroi cunoscute sub numele de BatRoțile dispar, cu excepția lui Bam. În această situație neașteptată, Bam se va alia cu Adam, care este recunoscut ca fiind prima BatRoată, și împreună vor forma un nou duo dinamic. De asemenea, Rebird se va transforma într-un spion autentic, în timp ce Poison Ivy urzește un plan de a sustrage electricitatea orașului. În plus, Jestah se va confrunta cu o accidentare în timpul unui antrenament. Spectacolul animat, BatRoți, este programat să fie transmis zilnic pe Cartoonito, începând cu ora 17:30.


3 comentarii despre subiectul „Recomandări noiembrie la Eurosport, HBO, Cinemax și alte televiziuni Warner Bros. Discovery”:
Ana

maratonul de filme cu DiCaprio și Scorsese pe Warner TV... chiar că nu mă lasă să ies din casă în noiembrie?... :)

Sorin

Lux cu buget redus? Sunt curios să văd cum poți să faci asta fără să cheltuiești o avere.

Anonim

Cred ca vor căuta solutii care ofera același aspect estetic ca soluțiile scumpe, dar la preturi mai mici. Se vor adapta din mers, pe baza experienței lor. Vedem....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile