joi, 2 noiembrie 2023

Trei povești de dragoste, în premieră la DIVA

La începutul lunii noiembrie, DIVA inaugurează programele tematice de sărbători cu trei povești de dragoste de Crăciun, prezentate în premieră, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Hanul de Crăciun” - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Televiziunea DIVA a creat o tradiție anuală de a lansa filme speciale dedicate sezonului festiv, debutând în acest an cu producții specifice de Crăciun, dar începând mult mai devreme, din data de 15 octombrie. De la acea dată, zilnic, în intervalul orar 06:00-02:00, DIVA transmite filme romantice de Crăciun, oferind astfel amatorilor acestui gen cinematografic oportunitatea ideală de a se impregna cu atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă.

Cu privire la luna noiembrie, premierele sunt programate în fiecare săptămână, difuzându-se marți și vineri la ora 20:00, precum și duminica, la ora 16:00. În săptămâna inaugurală a lunii noiembrie, cuprinsă între datele de 1 și 7 ale lunii, pasionații de producții cinematografice de dragoste, pline de spiritul sărbătorilor, sunt invitați să vizualizeze zeci de filme romantice, printre care se numără trei titluri în premieră.

Mai exact, în data de 3 noiembrie, de la ora 20:00, telespectatorii sunt așteptați să urmărească „Lista de Crăciun – Partea I” (The Christmas Checklist – Part 1, 2022). Această producție o portretizează pe Emily Robertson (interpretată de Sarah Power), o tânără îndoliată de pierderea mamei sale, ce se străduiește să îndeplinească o listă cu 12 activități de realizat înainte de Crăciun, conform ultimei dorințe a mamei sale. În demersul ei, este însoțită de Noah (interpretat de Jarod Joseph), un freelancer care documentează experiența ei pentru un articol în ziarul local. Continuarea poveștii, "Lista de Crăciun – Partea a II-a", este programată pentru data de 7 noiembrie, de la ora 20:00, tot la DIVA.

Duminica, în data de 5 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA a programat premiera „Hanul de Crăciun” (A Cozy Christmas Inn, 2022). Această peliculă o prezintă pe Erica McNicoll (interpretată de Jodie Sweetin), directoarea unei agenții imobiliare, care se deplasează în Alaska cu intenția de a achiziționa o pensiune. Ajunsă la destinație, ea află că proprietarul pensiunii este nimeni altul decât fostul ei partener, Andy Holliday (interpretat de David O’Donnell), cu un nume ce pare a fi un joc de cuvinte predestinat. Nu durează mult până când Erica se îndrăgostește de pitorescul orășel unde este situată pensiunea și, posibil, își redescoperă sentimentele pentru Andy.

Așa cum a fost menționat anterior, pe data de 7 noiembrie, începând cu ora 20:00, DIVA va difuza partea a doua a poveștii lui Emily în „Lista de Crăciun – Partea a II-a”. În această continuare, dorința de pe lista mamei aduce personajul principal, Emily, tot mai aproape de Noah. În timp ce povestea avansează, ea se confruntă cu o decizie grea când fostul ei iubit o roagă să se întoarcă la Seattle și să le dea o nouă șansă relației lor. Telespectatorii sunt invitați să descopere alegerea pe care o va face Emily.

DARurile televizate de la DIVA continuă pe tot parcursul lunii, cu noi filme în premieră programate între 8 și 28 noiembrie. Așadar, cei care se delectează cu povești de dragoste ce culminează cu un final fericit au agenda completă marțea și vinerea, de la ora 20:00, și duminică, de la ora 16:00, la DIVA.


5 comentarii despre subiectul „Trei povești de dragoste, în premieră la DIVA”:
Ana

Hanul de Crăciun sună promițător. Cine știe, poate mă inspiră să-mi schimb cariera... :)))

Sorin

DIVA începe să dea filme de Crăciun din octombrie?

Ana

Eu zic să nu fim Grinchi, băieți. Mie îmi plac filmele astea. E frumos să visezi la povești cu final fericit, mai ales în vremurile astea.

Sorin

Happy End? Final previzibil.

Ana

Poate că ne plac poveștile cu final fericit, dar asta nu înseamnă că sunt previzibile. Pot exista mai multe happy-enduri ale filmului, deci.. care va fi? Asta e toata frumusețea si misterul unui film relaxant si amuzant...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile