marți, 5 decembrie 2023

Serialul "Sullivan’s Crossing", în premieră în România la DIVA

Serialul "Sullivan’s Crossing" debutează la DIVA pe 2 ianuarie. Această producție, cu 10 episoade de o oră fiecare, va fi prezentată în premieră în România. Distribuția include actorii Morgan Kohan, Scott Patterson și Chad Michael Murray, iar episoadelor vor fi difuzate în două tranșe săptămânale, începând cu 2 ianuarie, de la ora 20:00.

Serialul "Sullivan’s Crossing" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România 

Acest nou serial este anunțat de NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer prin intermediul unui comunicat trimis către HD Satelit. "Sullivan’s Crossing" prezintă povestea lui Maggie Sullivan, interpretată de Morgan Kohan, care se retrage temporar din viața și cariera sa de neurochirurg în Boston pentru a se reconecta cu tatăl său, Sully Sullivan, jucat de Scott Patterson, în zona scenică de camping Sullivan’s Crossing, Canada.

Serialul explorează relația tensionată între Maggie și tatăl său, precum și întoarcerea ei într-un loc plin de amintiri și provocări. În timp ce Maggie se confruntă cu trecutul și prezentul, se intersectează și cu alte personaje, inclusiv Cal Jones (interpretat de Chad Michael Murray), complicându-i și mai mult situația.

Alături de Kohan, Patterson și Murray, în distribuție apar și Tom Jackson, Andrea Menard, Amalia Williamson, Reid Price, Allan Hawco, Lynda Boyde, Peter Outerbridge și Lauren Hammersley. Seria este o adaptare a cărților bestseller scrise de Robyn Carr, creată de Roma Roth și produsă de Reel World Management în colaborare cu CTV și Fremantle, fiind distribuită internațional de Fremantle.

Prima difuzare a "Sullivan’s Crossing" va avea loc pe 2 ianuarie la DIVA, cu două episoade programate în fiecare marți de la ora 20:00.


3 comentarii despre subiectul „Serialul "Sullivan’s Crossing", în premieră în România la DIVA”:
Anonim

Aștept cu nerăbdare să văd cum va fi serialul "Sullivan’s Crossing". Pare să aibă o poveste interesantă, mai ales că se bazează pe cărțile lui Robyn Carr.

Anonim

Un aspect interesant este că serialul explorează relații familiale complexe, nu doar o poveste de dragoste sau aventură. S-ar putea să fie ceva diferit de ceea ce vedem de obicei. Mă întreb cum vor reuși să transpună pe ecran frumusețea zonei Sullivan’s Crossing din Canada. Peisajele pot adăuga mult la atmosfera unui serial.

Anonim

Ați observat că episoadele vor fi difuzate în două tranșe săptămânale? Mi se pare o strategie bună pentru a menține interesul telespectatorilor. Așa nu e prea multă așteptare între episoade, dar nici nu sunt toate odată, ca la serviciile de streaming.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile