luni, 4 decembrie 2023

Sezonul 2 din "Casa Dragonului", din vară la HBO MAX

Momentul lansării pentru sezonul doi al serialului "Casa Dragonului" (House of the Dragon) a fost stabilit pentru vara anului 2024, urmând ca episoadele să fie disponibile pe platforma HBO Max. Anunțul a fost făcut pe 4 decembrie 2023, odată cu lansarea teaserului oficial, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Sezonul 2 din "Casa Dragonului" - Imagini remise in comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit România

Noul sezon va include opt episoade și continuă povestea Casei Targaryen, desfășurându-se cu 200 de ani înainte de evenimentele din "Urzeala Tronurilor" (Game of Thrones).

Serialul se bazează pe romanul "Fire & Blood" al autorului George R.R. Martin.

Distribuția sezonului doi îi include pe actorii Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall și Matthew Needham.

Printre noile nume adăugate în distribuție se numără Clinton Liberty (Addam de Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark) și Vincent Regan (Ser Rickard Thorne).

Alți actori anunțați anterior pentru sezonul doi includ Abubakar Salim (Alyn de Hull), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower) și Simon Russell Beale (Ser Simon Strong).

Teaserul video oficial poate fi vizionat dând click AICI.


6 comentarii despre subiectul „Sezonul 2 din "Casa Dragonului", din vară la HBO MAX”:
Anonim

Am observat că 'House of the Dragon' pune accent pe dezvoltarea personajelor, ceea ce e o schimbare pozitivă față de ultimele sezoane din 'Game of Thrones'.

Sorin

Să nu uităm de efectele vizuale, care sunt de asemenea impresionante. Totuși, am o remarcă privind iluminarea întunecată din unele scene, care uneori face dificilă urmărirea acțiunii.

Anonim

Sorin, mă gândesc că stilul de iluminare a fost o alegere estetică intenționată, deși înțeleg că poate fi problematic pentru unii spectatori. Probabil depinde de televizor.

Sorin

Să vorbim și de salturile temporale din serial. Personal, am găsit aceste tranziții un pic abrupte. Salturile temporale pot fi derutante, mai ales pentru cei care nu sunt familiarizați cu cronologia detaliată a universului 'A Song of Ice and Fire'.

Anonim

Eu am văzut salturile temporale ca o modalitate de a avansa rapid prin evenimentele istorice, dar înțeleg cum pot fi percepute ca fiind bruste.

Anonim

House of the Dragon a câștigat la categoria Best Television Series – Drama la Golden Globes. Si are și cele nouă nominalizări la Emmy. Și faptul că a avut cel mai mare număr de vizualizări în prima zi pe HBO...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile