joi, 20 iunie 2013

Cupa Mondială de Fotbal 2014 din Brazilia nu va mai fi transmisă în 3D?

În urma deciziei ESPN de a renunța la serviciile sale 3D, FIFA a recunoscut va reconsiderara posibilitatea de a transmite in format 3D meciurile de fotbal ale Cupei Mondiale 2014 din Brazilia, descriind hotărârea ESPN drept un alt pas înapoi pentru formatul 3D.

Niclas Ericson, director al FIFA pentru servicii de televiziune, a declarat că este un semnal clar decizia unui mare radiodifuzor de sport, cum ar fi ESPN, de a renunta la transmisiile tridimensionale. Acest anunț a creat o tensiune negativă în plus pentru tehnologia 3D.

Cupa Mondială 2010 din Africa de Sud a avut transmise 25 de meciuri in format 3D, încurajand ceea ce a descris FIFA in acel moment ca fiind "o creștere rapidă a interesul consumatorilor pentru noua tehnologie".


"Acum studiem dacă mai are rost să transmitem in 3D câteva meciuri de la FIFA World Cup 2014", a spus Ericson la o intalnire din cadrul Cupei Confederațiilor din Brazilia.

FIFA a trimis chestionare către titularii de drepturi pentru a evalua interesul lor in privinta transmisiilor 3D pentru Cupa Mondiala din 2014, sugerând că există totusi un oarecare interes din partea mai multor radiodifuzori în menținerea transmisiei de feed-uri 3D de la meciurile de fotbal din Brazilia.

El a adăugat că FIFA încă studiaza daca vor fi acoperite costurile acestor transmisii 3D.

La intrebarea dacă dorinta limitata pentru 3D din acest moment este doar temporară și ea va fi mai viguroasă în câțiva ani,  Niclas Ericson a recunoscut că nu stie, adăugând că "FIFA îsi va concentra toate eforturile pentru transmisiile HD, care sunt cele mai importante pentru noi decat cele 3D ".


2 comentarii despre subiectul „Cupa Mondială de Fotbal 2014 din Brazilia nu va mai fi transmisă în 3D?”:
Anonim

Pacat ca nu mai transmite in 3D, ca era super.

Anonim

asa e cand te ia valul!majoritatea telespectatorilor nu vad programe hd si noi vrem 3d!mofturi,fite!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile