miercuri, 11 decembrie 2013

B1 TV, în grila Freesat România

DTH-ul românesc Freesat a anuntat că începand cu data de 12.12.2013 ora 1:00 am, parametrii de receptie ai Freesat România se vor modifica astfel:

Frecventa – 12.643,75MHz, Polarizare Verticala, SR 13.200, FEC 3/4, FEC 3/4, SR 13.200, DVB-S2 QPSK.

Aceste modificari apar ca urmare a introducerii postului B1 TV în grila Freesat, fiind necesară cresterea SR-ului.

Utilizatorii Freesat sunt rugati sa utilizeze noii parametrii de receptie.

Pentru mai multe detalii, accesati websiteul freesat.ro.


6 comentarii despre subiectul „B1 TV, în grila Freesat România”:
Anonim

Deci trebuie sa scanăm de mâine cu noul SR 13200 ?

DTH Fan

Da, trebuie scanat cu noul SR.

Anonim

Da 99 lei pe an da cat costa echipamentul ?

Anonim

Nu costa nimic, il poti folosi pe cel care il ai. Sau daca nu ai sistem de receptie, iti cumperi unul hd cu 300 lei ( adica antena plus receiver hd plus lnb costa 300 lei ) si daca mai ii pui si un sistem de rotire HH, prinzi vreo 3000 de canale.

3000 de canale, tu auzi ce spun ? :)))))

Anonim

Pai nimeni nu iti da receiver gratis, la orice operator DTH transmis in sistem DVB-S2 ori il cumperi cu vreo 3- 3,5 milioane, ori platesti chirie peste 10 RON lunar si in 3 ani e exact cum l-ai fi platit, apoi platesti in continuare la el si de fapt nu e al tau.

Asa aici la Freesat folosesti receiverul tau, plus avantajul ca iti poti cumpara unul mai ieftin pe la 2 milioane din magazine online, plus avantajul ca ai doar 8,25 lei abonamentul lunar, deci de 3-5 ori mai ieftin ca la altii.

Este oricum un DTH in special recomandat pentru cei care au deja sistem de receptie si nu prea au bani ( desi poate au avut in trecut ). Imagineaza-ti ca esti somer ( adica faci parte din cei 50% fara servici din Romania ) si vrei totusi DTH. Cand aveai si tu servici si bani ai achizitionat un sistem de receptie, dar acum nu mai ai bani nici de abonament la net si nici de abonament la DTH mai scump. Si atunci folosesti echipamentul tau si un abonament de 8,25 lei lunar.

Si mai sunt multe alte scenarii de acest gen unde e mai avantajos Freesat.

Bineinteles, sunt si alte scenarii unde nu e atractiv ( de exemplu in cazul celor care isi permit sa plateasca pe abonament si chirie 50-80 RON la alte DTH-uri cu oferta mai bogata in canale romanesti sau HD).

Anonim

Frumos spusei ,dar citi au echiramente din vechi? .Pai ei beabia dau instalarea la un DTH care costa putin, daramite 300 ron

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile