sâmbătă, 15 martie 2014

10% dintre americani renunță anul acesta la abonamentele cablu tv, tv prin protocol IP și satelit

Numărul telespectatorilor care renunță la serviciile de televiziune cu plată ( cablu tv, tv prin protocol IP și satelit) este in creștere in USA. Un studiu realizat de compania Morgan Stanley arată că 10% dintre abonații la televiziunea cu plată au specificat că vor renunta "cu siguranță" în următoarele 12 luni la abonamentele tv tradiționale.

În plus față de aceștia, alți 11% dintre respondenti au declarat că vor renunta la pachete superioare de tv cablu in acest an, comparativ cu procentul de 9% în 2013, rezultând că rata totală de abandon potențial este similara în SUA cu cea manifestată la nivel global, de 21%.

Numărul de ore vizionate la televiziunile clasice a scăzut la 15,7, dar numărul total de ore de conținut tv consumat în fiecare săptămână a urcat la aproape 21, comparativ cu 19 oră in anul 2012 si 16.7 ore în anul 2011. Astfel, procentul consumatorilor de conținut TV rămâne constant, datorită exploziei de opțiuni alternative de vizionare prin dispozitive conectate, inclusiv mobile, cum ar fi oferta de continut alternativ online a unor servicii ca Netflix, Hulu Plus sau Amazon.

Aproximativ o cincime din proprietarii de tablete au spus că sunt clienți Netflix. Serviciul video al Amazon câștigă de asemenea teren, având cu 10% mai multi abonați față de anul trecut, fiind folosit de 18% dintre proprietarii de dispozitive mobile compatibile. Serviciul gratuit Hulu a scăzut cu 0,6 procente , dar este folosit de peste 15% dintre proprietarii de dispozitive compatibile. Pe de altă parte, Hulu Plus a câștigat 4,3%, fiind folosit de 10% dintre cei care au declarat ca vor renunța la serviciile tradiționale de televiziune cu plată.

Cum era de așteptat, categoria de vârsta 18-29 ani reprezinta segmentul demografic care doreste cel mai mult să renunte la abonamentele de televiziunea tradițională.  Pe de altă parte, telespectatorii cu vârsta cuprinsă între 45 - 64 de ani au votat doar în procent de 15% că vor renunta anul acesta la a mai plăti astfel de abonamente.


Un comentariu despre subiectul „10% dintre americani renunță anul acesta la abonamentele cablu tv, tv prin protocol IP și satelit”:
Anonim

Cu siguranta in 10 ani televiziunea va migra catre internetul mobil. 5G-ul mobil va permite descarcarea unui fisier de 800MB in 1 secunda am auzit. Asa ca....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile