marți, 18 martie 2014

ID Xtra, noul canal al familiei Discovery, a început testele prin satelit

ID Xtra, noul canal al familiei Discovery, va fi lansat în versiuni SD și HD pe 1 aprilie 2014, atât pentru Europa Centrală și de Est, precum si pentru Orientul Mijlociu și Africa, după cum HD Satelit anunța acum câteva zile.

"Există o creștere a cererii pieței pentru canale factuale si de mister, iar noi avem deja experiența și capacitatea de a oferi continut din nișă respectivă. Din aceste motive, avem planuri ambițioase si dorim sa lansam ID Xtra chiar din anul 2014, pe cât mai multe piețe din cele 105 ale regiunii CEEMEA. Mulți dintre cei mai mari operatori de servicii de televiziune cu plată din diverse țări au semnat deja pentru a oferi acest canal abonatilor săi, astfel incât ID Xtra îi va invita să arunce o privire mai atentă asupra misterelor nerezolvate", a declarat acum câteva zile Paul Welling, șef de canale la Discovery Networks CEEMEA.

Parametrii tehnici ai testelor prin satelit sunt:

Satelit Astra 4A (4.8 ° E), frecventa 12.226 GHz, polarizare orizontală, SR 25540, FEC 7/8, Standard DVB-S, modulație QPSK, Video PID 1460, PID audio 1420 engleză, bulgară 1424, 1425 cehă, slovacă 1426.

Subtitrari DVB sunt în limbile română, albaneză, arabă, olandeză, estonă, greacă, norvegiană, sârbă, slovenă, suedeză. Sistem de criptare: PowerVu. În funcțiune sunt de asemenea trei poziții de program virtual ID Xtra, cu sunet in limba rusă, maghiară și turcă.


Un comentariu despre subiectul „ID Xtra, noul canal al familiei Discovery, a început testele prin satelit”:
Anonim

cred ca va intra la toti operatori dth si cablu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile