joi, 19 noiembrie 2015

Black Friday 2015 - Listă cu magazine IT, de electronice și electrocasnice participante

A inceput Black Friday la unele dintre cele mai importante magazine de produse IT, electronice si electrocasnice.


Magazinul online al Germanos va incepe reducerile de Black Friday de la ora 22:00, in seara de 19 noiembrie 2015. Telefoane, tablete si multe alte produse te asteapta cu reduceri. Daca doresti sa vizualizezi catalogul online Germanos de Black Friday 2015, poti sa faci aceasta aici, pe durata promotiei


Catalogul online de Black Friday al magazinului online PC Garage il veti gasi aici pe durata acestui eveniment comercial.

F64 organizeaza Black Friday in data de 20 noiembrie 2015, incepand cu miezul noptii. Daca ai nevoie de aparate foto cu adevarat profesionale, camere video, accesorii foto sau video, HdSLR, tablete, telefoane, obiective, convertoare, filtre foto-video, reductii, memorii, cititoare, genti. rucsacuri, huse, blitz-uri externe foto, trepiede, acumulatori, incarcatoare, imprimante foto si multe altele, la preturi bune, nu ezita sa accesezi catalogul online de Black Friday 2015 al companiei F64, care poate sa fie studiat aici pe durata promotiei.

Cel.ro anunță reduceri de Black Friday 2015 de până la 95% si produse incepand cu 1 leu, in perioada 20-22 noiembrie. Catalogul online este pe websiteul companiei, dand click aici, pe perioada acestui eveniment comercial. Compania recomanda sa va inregistrati un cont pe website inainte de evenimentul Black Friday 2015 de la Cel.ro, daca nu aveti deja unul creat anterior. Mai jos gasiti prezentarea pe scurt a evenimentului si sfaturile cel.ro pentru Black Friday 2015.

Incepand cu 20 noiembrie 2015 până pe 22 noiembrie vei avea parte de oferte si de la EVOMAG, care va lansa atat catalogul online de Black Friday, cat si promotiile in sine. Catalogul EVOMAG Black Friday 2015 va putea sa fie studiat aici, pe durata promotiilor, eveniment comercial care va avea loc sub titulatura "evo BLACK FRIDAY".

Market Online ofera reducerile de Black Friday 2015 pe 20, 21 si 22 noiembrie. Catalogul online il gasiti AICI.

Azerty organizeaza Black Friday in perioada 20-22 noiembrie 2015. Catalogul online cu multiple reduceri il gasiti AICI.

Clickshop powered by Telekom a lansat deja online catalogul de Black Friday 2015 si va mai avea si alte reduceri la diverse produse electronice, electrocasnice, IT, inclusiv telefoane, tablete, televizoare si multe altele. Ofertele le gasiti le gasiti aici pe durata promotiei si au reduceri de pana la 70%.

A fost lansat si catalogul cu oferte si reduceri Flanco, cu ocazia Black Friday 2015, care poate sa fie studiat in perioada promotiei ( 20-22 noiembrie 2015), dand click AICI. Catalogul contine o multime de produse cu reduceri, in limita stocului disponibil: televizoare, telefoane, tablete, diverse modele de laptopuri, aparate electrocasnice si multe altele.

Catalogul online de Black Friday al Media Galaxy este deja online.  Acesta poate fi studiat AICI, pe perioada promotiei, care are loc intre 30 octombrie - 30 noiembrie 2015 si care este de asemenea valabila si in magazinele companiei. Produsele din promotia Black Friday 2015 Media Galaxy pot sa fie cumparate in limita stocului disponibil.

Altex a inceput mai devreme Black Friday 2015, adica pe 30 octombrie 2015.
Pentru Altex, Black Friday are loc o luna de zile, până pe 30 noiembrie 2015. Reducerile din promotie sunt foarte diversificate si sunt prezente in magazine companiei. O multime de produse electrocasnice, electronice si de alta natura au astfel de reduceri de pret. De asemenea, catalogul online Black Friday Altex 2015 este prezent pe aici. Preturile cu reduceri sunt in limita stocului disponibil, iar o persoana fizica sau juridica poate cumpara o singura bucata dintr-un anumit produs.

Cum ne-a obisnuit in fiecare an, binecunoscutul retailer eMAG de produse electronice, electrocasnice, IT si similare va organiza Black Friday 2015 in data de 20 noiembrie. Nu este exclus sa fie prelungit evenimentul comercial in intreg weekendul. Sute de mii de produse, conform anuntului magazinului online, vor avea reduceri. Catalogul Emag Black Friday 2015 va putea sa fie studiat AICI in perioada promotiei.

Desigur, acestea sunt doar cateva exemple, lista nu este completa, exista multe alte zeci magazine care participa la Black Friday.


Top 5 articole în ultimele 7 zile