marți, 2 octombrie 2018

Recepția necriptată a televiziunii România Tv, trei grade mai spre Vest

Televiziunea România Tv nu mai este transmisă necriptat prin satelitul Thor de la 1 grad Vest, pe frecvența 12092, polarizare orizontală, DVB-S. Noua poziție orbitală utilizată pentru transmisia necodată a televiziunii România Tv este cea utilizată de sateliții Amos de la 4 grade Vest.


Frecvența de recepție este 12354, polarizare orizontală, SR 3333, FEC 3/4, DVB-S.


24 de comentarii despre subiectul „Recepția necriptată a televiziunii România Tv, trei grade mai spre Vest”:
Anonim

Doar fizic catre vest, ca orientarea programelor a ramas in alta parte. Personal mi-am mutat antena tare la est, pe Intelsat 33E (60° Est) ca acolo s-a plimbat Starea Natiei si desi antena sta aproape de verticala si am si un acoperis la 4 metri de ea, Prima TV intra perfect :)

Anonim

N-au ales alt satelit decat Amos nu Astra-4A nici Eutelsat 16 est fix pe Amos

András Péter

Va rog frevventa acestor posturi de pe 60E
Mersi

Anonim

@András Péter, daca te referi la Prima Tv si Kiss Tv, sunt necodate la 60 grade Est pe frecventa 11672, Orizontal, DVB-S/MPEG-2, SR 4960, FEC 7/8.

András Péter

Va multumesc o sa incerc imediat..

András Péter

Merge!...mersi!
Altceva se mai poate prinde?
La mine nu...

Anonim

Pe acel satelit, nu mai e altceva de receptionat...

Anonim

iar nu merge Romania tv

Anonim

Va rog cine stie frecventa de emisie

Cg

Frecventa de emisie a Romania Tv pe satelitul Amos de la 4 grade vest a rămas aceeași, cea menționată în această știre, si funcționează foarte bine, am verificat chiar acum.

Anonim

Chiar asa este nu merge Romania tv cum zici tu Dn: Cg.

DTH Fan

Anonim, functioneaza bine Romania Tv pe Amos, am verificat si eu. Satelitul Amos e la alta pozitie, nu e unde e Digi TV si Focus Sat, intelege ca trebuie reorientata antena...

Anonim

Am dat ori cum de Romania tv este pe Amos 3 la 4 west TP-12354H sr:3333 dar ori cum nu este nimic de pierdut ptr un singur program de stiri ca pe alt satelit nu puteau sa intre de exemplu Astra-5B Astra-4A sau Eutelsat 16 est unde sunt programe ro fix pe Amos 3

Anonim

Receptia satelit FTA, mai ales pentru televizuni necodate romanesti, nu se face pe un singur satelit. Cumpara un motor HH, e vreo 200 lei, si vei receptiona toti satelitii, nu vei mai avea probleme ca un canal sau altul se muta sau e emis pe un satelit mai exotic.

Anonim

Am antena Toroidala 1,20cm fix pe 16 est si am 9 Lnb-uri puse dar ori cum pe Amos 3 nu-i nimic de vazut decat un singur post de stiri restul Ukrainiene, fata de Thor 5/6 Astra-4A Eutelsat 16 est sau Astra-5B si Hellas-Sat 3 unde ai ce sa vezi

Anonim

Are dreptate ce zice Dn: Anonim cu antena Toroidala 1,20cm fata de un motor HH, care de exemplu dureaza timpu de miscare de la 4w/5w la 31,5 est.

Anonim

Ok, atunci uitați-va la Amos cu toroidala. Eu mă uit cu motorul Hh de la 30 vest la peste 60 est, fara sa ratez niciun satelit care se vede in Romania. Vizionare placuta! :)

Unknown

Nu mai merge rtv pe frecventa 12354 3333 3.4 stiti careva daca a mutat canalul?ms frumos

Anonim

Nu are semnal pe Amos pe aceasta frecvent!!

Anonim

Are semnal foarte slab instabil pînă la 40% in n-e (jud. Botoșani)!

Kiss Cartoon

Eu prind pe hellas sat 39° Etno Tv taraf si nasul tv. iar pe Eutelsat 16° am mai multe Realitatea tv pro tv international favorit tv alfa omega kanal d national tv N24 +

Unknown

Monaco Sat 52 est canale cu filme in HD sînt canale transmise de arabi.frecvente

Samir Iordania

Eu prind in Iordania toate canalele pe Eutelsat 16 cu semnal puternic, cu exceptia realitatea tv pe 12738H sr 4500 care este foarte slab (No signal).
Stie cineva care e problema cu realitatea

Unknown

In Italia sicilia se receptioneaza bine realitatea pe sat eutelsat16w

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (473) Focus Sat (236) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (193) Telekom (285) UPC (260) Vodafone (56)