joi, 25 aprilie 2019

FilmBox a pregătit pentru Paște și 1 Mai filme de sărbătoare

Sâmbătă, 27 aprilie, la FilmBox Family este comedia ”Asterix At The Olympic Games” (”Asterix la Jocurile Olimpice”), un film cu o distribuție de excepție. Alain Delon și Gerard Depardieu sunt doar o parte din numele mari ale acestei producții. O surpriză minunată sunt aparițiile în film ale Adrianei Karembeu, Michael Schumacher, Zinedine Zidane, Tony Parker, Amelie Mauresmo sau Jerome Le Banner. David Beckham ar fi trebuit și el să apară în acest film, dar a fost înlocuit cu Zidane. ”Este o producție pe care am gândit-o special pentru publicul european, de aceea am căutat să avem în distribuție vedete europene”, a explicat Langmann, cel care în 2011 avea să câștige Oscarul pentru cea mai bună imagine, pentru filmul ”The Artist”. ”Asterix At The Olympic Games” (”Asterix la Jocurile Olimpice”) începe la ora 20:05, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Tot sâmbătă, dar la FilmBox Extra HD, de la 18:10, puteți urmări ”Eat, Pray, Love” (”Mănâncă, roagă-te, iubește”) - pelicula spune povestea unei femei măritate care realizează cât este de nefericită și decide să schimbe ceva. După un divorț dureros, ea pornește într-o călătorie de autocunoaștere în jurul lumii. Distribuția include 3 câștigători de Oscar: Julia Roberts, Javier Bardem, Viola Davis și doi nominalizați la Oscar: Richard Jenkinks și James Franco. Pentru Julia Roberts, este a treia producție filmată în Roma, loc în care actrița se plânge că s-a îngrășat destul de mult. Filmul este inspirat de romanul cu același nume semnat de Elizabeth Gilbert.

Duminică, la FilmBox Premium, de la ora 21:00, este programat ”That’s My Boy” (”Băiatul Tatii”), o producție cu Adam Sandler, Andy Samberg și Leighton Meester. Când încă era adolescent, Donny (Adam Sandler) a avut un fiu, Todd (Andy Samberg), pe care l-a crescut singur până ce acesta a împlinit 18 ani. După ce nu s-au mai văzut ani de zile, Todd simte că lumea lui se prăbușește deoarece se apropie nunta sa, iar Donny reapare în viața lui. Filmul are extrem de multe scene care au stârnit intrigi. De altfel, Adam Sandler a declarat: ”Nu-mi voi lăsa prea curând copiii să vadă acest film, poate chiar niciodată.”

Tot duminică, dar la FilmBox, de la ora 23:40 începe ”Giallo”. Întreaga Italie este șocată de faptele reprobabile ale unui criminal în serie periculos. Poreclit Giallo, ucigașul a fost crescut într-un orfelinat și își alege victimele dintre cele mai frumoase femei din țară, le răpește, le torturează și în cele din urmă le ucide. Giallo este de fapt un gen literar și cinematografic italian cu specific crime fiction și mister. Personajul principal al filmului este interpretat de Adrien Brody care a sfârșit prin a-i da în judecată pe producători pentru că nu și-a primit banii pentru care s-a înțeles. Așa că, prin intermediul tribunalului, Adrien Brody a reușit să blocheze lansarea filmului. Astfel, le-a forțat mâna producătorilor, nevoiți să se achite de obligațiile financiare.

În a doua zi de Paște, la FilmBox Family, puteți urmări, de la ora 18:45, ”The Letter Writer” (”Cel care scria scrisori”). Maggie Fuller, o adolescentă rebelă, primește o scrisoare, de modă veche, de la un necunoscut. Fata, invizibilă pentru tatăl ei și o dezamăgire pentru mamă, nu înțelege cine i-ar putea scrie rândurile minunate. Cercetările ei o conduc la un bărbat în vârstă, Sam Worthington, dintr-un azil, un om pe care nu l-a cunoscut niciodată, dar care pare să o cunoască mai bine ca oricine.

Marți, 30 aprilie, de la ora 22:25, Liam Neeson revine la FilmBox Premium, de această dată în ”Mark Felt: The Man Who Brought Down The White House” (”Mark Felt: Omul care a doborât Casa Albă”), alături de Diane Lane și Maika Monroe. Filmul este despre Mark Felt, cel care sub numele de ”Deep Throat” i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate, în 1974. Adevărata identitate a informatorului secret a rămas un mister, o sursă de curiozitate și speculații publice timp de peste 30 de ani.

Pe 1 mai sunt programate alte două filme bune. ”One Night In Istanbul” este de la ora 20:30, la FilmBox Extra HD. Filmul este o adaptare pentru marele ecran a piesei de succes despre isprăvile unui grup de suporteri ai echipei FC Liverpool la finala UEFA Champions League din 2005, desfășurată în Istanbul.

Iar la FilmBox Premium, pe 1 mai, de la ora 22:50 puteți revedea ”Django Unchained” (”Django dezlănțuit”), cu Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio și Samuel L. Jackson, în regia și scenariul lui Quentin Tarantino. Will Smith a fost prima opțiune a lui Tarantino pentru rolul lui Django, dar Smith a refuzat după o întâlnire lungă cu regizorul. ”Nu am picat de acord asupra direcțiilor creative ale acestei povești”, a explicat actorul. Un alt amănunt interesant ar fi acela că Leonardo DiCaprio s-a accidentat, dar a continuat să filmeze, în aplauzele întregii echipe.


Top 5 articole în ultimele 7 zile