marți, 2 aprilie 2019

Burtieră la Realitatea Tv: "Realitatea Media, în faliment"

"Realitatea Media, în faliment" este textul afișat de televiziunea Realitatea Tv pe burtiera din propriul jurnal de știri. Secţia a VI-a civilă a Curții de Apel București a modificat în parte sentința recurată, în sensul că "infirmă planul de reorganizare propus de debitoare și trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Menține în rest dispozițiile sentinței recurate. Irevocabilă.". Deci deocamdată Realitatea Media nu este în faliment, ci va fi doar după ce judecătorul sindic va declara falimentul. Va urma procedura de lichidare a companiei, care se va desfășura pe o scurtă sau cel mai probabil de lungă perioadă de timp.

Cozmin Gușă a precizat: "Mergem mai departe. Avem o altă licență de satelit, Realitatea Plus. Tot o firmă a noastră, care îndeplinește condițiile să meargă mai departe să emită pe frecvența Realitatea."

În cazul ca va fi soluția utilizată, este de menționat că televiziunea Realitatea Plus nu este inclusă în lista must-carry.


Top 5 articole în ultimele 7 zile