marți, 21 mai 2019

Informații oficiale și zvonuri despre viitoarea consolă PlayStation

Compania Sony a dezvăluit detalii suplimentare despre viitoarea consolă PlayStation, explicând că obiectivele sale sunt de a oferi o experiență mai "imersă". Aceasta include un accent mai mare pe jocurile în cloud, ca o contra-ofertă împotriva noilor servicii de la Microsoft (Project xCloud) și Google (Stadia).

Informațiile au fost publicate într-un raport de strategie corporativă pentru anul fiscal 2019. În raport, Sony prezintă "planurile viitoare pentru PlayStation": consola Sony de generație următoare (despre care se crede că va avea denumirea PS5) "va oferi o experiență imersă creată de viteze foarte mari de randare grafică, obținute prin utilizarea unei puteri computerizate îmbunătățite și a unui SSD de mare viteză, personalizat și ultra-rapid."


Alte caracteristici confirmate sunt rezoluția 8K, compatibilitatea cu discurile optice și sunet imers 3D, precum și tehnologia de randare grafică Ray tracing.

Sony intenționează să se folosească de jocuri PS4 pentru a determina câți mai multi cumpărători să achiziționeze PS5 chiar de la lansare, deoarece jocurile de PS4 vor rula pe PS5. De fapt, promite mai multe jocuri AAA pentru PlayStation 4, care va rămâne un "motor al profitului" în următorii trei ani.

În ceea ce privește jocurile în cloud, acestea vor beneficia de performanțe îmbunătățite în PS Now, inclusiv pe PlayStation 4. În ultimii ani, serviciul a fost criticat pentru problemele de latență la jucarea jocurilor din cloud. Această problemă a fost abordată de Sony prin adăugarea opțiunii de a descărca versiuni complete ale jocurilor și de a le juca la nivel hardware local. În plus, Sony a anunțat recent un parteneriat cu Microsoft pentru a-și muta serviciile de jocuri în cloud în rețeaua Azure, care va fi utilizată de asemenea de Xbox Cloud, xCloud.

Informațiile oficiale sunt completate de zvonurile de pe piața gaming-ului: PS5 va utiliza un procesor AMD Ryzen cu 8 nuclee, construit cu o micro-arhitectură Zen 2 de 7 nanometri. Acesta va fi asociat cu un GPU Radeon Navi personalizat, care suportă tehnologia de randare grafică Ray tracing.

Nu a fost precizată o dată de lansare a noii console de jocuri de la Sony, dar analiștii estimează că nu va fi mai devreme de anul 2020, deoarece Sony mai are de câștigat bani, atât timp cât va putea, din vânzarea de jocuri pentru PS4.


16 comentarii despre subiectul „Informații oficiale și zvonuri despre viitoarea consolă PlayStation”:
Anonim

Chiar dacă PS4 se pregateste de iesirea din scena, Sony intenționează să susțină consola încă trei ani.

Anonim

PS5 va avea scoate si rezolutie 8K.

Anonim

Până în prezent au fost vândute 96,8 milioane de console PS4, în timp ce 94 de milioane de utilizatori folosesc PlayStation Network în fiecare lună. Deci treaba merge, PS4 va mai fi buna inca 3-5 ani. Nu va mai fi buna cand nu vor mai fi lansate jocuri noi pentru PS4, si atunci vom trece la PS5.

Anonim

PS5 va avea si unitate de disc, e confirmat. Oricum, nu inteleg de ce la PS4 nu au pus SSD.

Anonim

SSD are capacitate de stocare limitata in timp, dupa o anumita cantitate de informatie stocata incepe sa se strice, nu este ca HDD care-i mai incet da' nu este limitat in cantitatea de informatie stocata in timp

Anonim

Nu descarci torrents pe PS4 sau PS5. Nici jocuri multe nu cumperi, că sunt scumpe. Așa că SSD pe PlayStation nu se va uza ca pe Windows. Nici pe Windows nu se uzează, am SSD de 4 ani și l-am folosit zilnic, merge perfect și acum.

Anonim

Daca apuca 10 ani un SSD cat are in medie un HDD dupa ce se strica atunci sa compari ca durata pe cele 2. SSD-urile astea de pe piata de acum, ca sa scada pretul la ele sa si le permita lumea au flashurile si controlerele slabe calitativ cu spatiu de stocare limirat undeva la 20 terra

Anonim

Cu SSD vor porni jocurile de 10 ori mai repede. Nu au pus SSD și pe PS4, că erau foarte scumpe la lansarea PS4. Nici acum nu sunt prea ieftine, dar peste câțiva ani vor fi.

Anonim

Pornesc ele mai repede da' SSD-urile nu sunt recomandate in gamming, se uzeaza rapid. In timpul unui joc au loc niste procese de scriere-stergere repetata de N ori per secunda care uzeaza masiv flash-urile si controlerele.

Anonim

La PS 5 va fi un SSD special, iar consola va avea suficient RAM sa nu utilizeze scrierea pe SSD decât rar in timpul jocului, doar atunci când face save game, exact ca și la consolele anterioare. Știe mai bine Sony meserie și tehnica decât noi.

Anonim

O sa vedem ce o fi, la ora actuala nu exista tehnologie de scriere nelimitata pe un flash

Anonim

Nu e nelimitată, dar e suficientă pentru ce vrea Sony.

Anonim

Sa pui intr-o consola de jocuri un SSD ar insemna ca dupa vreo 2 ani sa stai mereu cu ea in service, adica exact ce-si poate dori cel mai mult un producator de astfel de echipamente (console). Orice impatimit de IT stie ca SSD-ul nu este pentru asa gamming.

Anonim

Sincer , daca o va scoate in 2020 , viitoarea consola deja va fi ''invechita'' hw
GPU-ul Navi e preconizat sa iasa in toamna acestui an , Rizen 2 seria 3000 la fel ( poate chiar la jumatatea acestui an ) , asa ca.....
Oricum concurenta ( MS ) nu sta cu mainile in san si deja circula zvonuri confirmate pe net , ca viitorul Xbox Anaconda va fi mai puternica hw decat viitorul PS5 , folosind urmatoarea generatie de pocesoare Zen 3 si urmatorul GPU dupa Navi , ambele preconizate sa apara in 2020

Anonim

Cata naivitate romaneasca pentru a comenta produse dezvoltate de ingineri.

Anonim

A fost confirmat oficial ca se va numi Playstation 5, va fi lansata de sarbatorile de iarna 2020 si va avea SSD, ray-tracing cu accelerare hardware ( nu software cum se zvonea! ) si un controler cu haptic feedback, ceea ce e foarte fain, ai senzații in mână că atingi noroi, sau gheata, sau nisip, sau apa, sau iarba etc, e super tare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile