miercuri, 4 martie 2020

Multiple conferințe de tehnologie, anulate din cauza coronavirusului

Coronavirusul Wuhan, cunoscut și sub denumirea de COVID-19, este considerat un risc global de către Organizația Mondială a Sănătății, deoarece există mai mult de 89.000 de cazuri în 50 de țări. COVID-19 a luat viața a peste 3.000 de persoane. În ultimele zile au apărut mai multe cazuri noi de infectări cu corona-virus în SUA, Italia, Japonia și alte țări. Experții din domeniul sănătății globale și chiar unele țări încep să avertizeze oamenii împotriva călătoriilor neesențiale, ca mijloc de prevenire a răspândirii virusului. Ca măsură de siguranță, unele companii de tehnologie, inclusiv Facebook, Google și DVB, își anulează viitoarele conferințe și evenimente anuale.

Facebook, din cauza problemelor legate de coronavirus, a anunțat că anulează F8, o conferință anuală care atrage mii de dezvoltatori, jurnaliști și alți participanți din zeci de țări.

Chiar și Twitter îi împiedică pe angajați să călătorească inutil. Așadar, dacă virusul continuă să facă ravagii la nivel global, este de presupus că mai multe companii de tehnologie vor lua aceleași decizii, limitând călătoriile angajaților și chiar anulând participarea la diverse evenimente.

Și Google își anulează cel mai mare eveniment din an din cauza îngrijorărilor legate de coronavirus. Ediția 2020 a Google I / O, o conferință anuală pentru dezvoltatori, programată inițial pentru 12-14 mai la sediul Google Mountainview, nu va mai avea loc, a confirmat compania marți.

"Din cauza îngrijorărilor legate de coronavirus (COVID-19) și în conformitate cu îndrumările de sănătate din partea CDC, OMS și alte autorități medicale, am decis să anulăm evenimentul fizic I / O Google", a declarat un purtător de cuvânt al companiei. În prezent, Google analizează alte opțiuni pentru a interacționa cu publicul său de dezvoltatori. Persoanele care au achiziționat deja bilete pentru conferință vor primi o rambursare completă până pe 13 martie 2020 și nu vor mai trebui să se înregistreze pentru a cumpăra un bilet pentru I / O 2021, a declarat Google pe site-ul conferinței.

De asemenea, organizatorul DVB World spune că a anulat evenimentul de săptămâna viitoare, după ce un număr tot mai mare de cazuri de COVID-19 au fost raportate în orașul gazdă Valencia. Pe lângă răspândirea corona-virusului în Spania, o serie de invitați s-au retras din program din cauza restricțiilor de călătorie corporativă, ceea ce a dus la îngrijorarea organizatorilor cu privire la menținerea calității conferinței. Biroul Proiectului DVB a precizat că va exista o rambursare a taxelor de înregistrare, sponsorizare și expoziție. EBU, angajatorul personalului Biroului de proiecte DVB (care sunt organizatorii principali ai evenimentului), a implementat o interdicție de călătorie a întregului personal până vineri, săptămâna aceasta. Se pare că perioadă de interdicție va fi prelungită în continuare. Planurile pentru DVB 2021, care va avea loc la Berlin, nu vor mai fi realizate în viitorul apropiat, ci ulterior, mult mai târziu.

Separat, organizatorii din Cannes spun că „monitorizează continuu situația”. Franța însăși a impus interdicția tuturor evenimentelor care ar fi atras peste 5.000 de invitați, prezenți în special în spații interioare de conferință.

De asemenea, Disney a anulat evenimentul de lansare pentru Disney +, programat pentru această săptămână, având în vedere răspândirea rapidă a corona-virusului. Evenimentul ar fi fost inițial un show de anvergură, cu directori cheie și un număr mare de invitați speciali, care au promis că vor participa. Într-un e-mail trimis participanților, un purtător de cuvânt al Disney + a declarat: „Din cauza unui număr mare de anulări a prezenței participanților din mass-media și a preocupărilor crescânde cu privire la perspectiva de a călători internațional în acest moment, am decis să anulăm evenimentele de lansare Disney +, programate pentru joi și vineri.

În schimb, compania va găzdui săptămâna viitoare un „briefing de presă” prin intermediul unei transmisii web, cu un „Disney + Lounge” la scară mai mică la sediul din Marea Britanie, disponibil prin invitație unui număr mic de oameni. În ciuda acestui regres, Disney a anunțat semnarea unui acord cu Sky care va aduce serviciul la Sky Q, când Disney + se va lansa în Marea Britanie pe 24 martie 2020.

Mai jos găsiți câteva exemple ale a celor mai cunoscute conferințe tehnologice care au fost anulate din cauza problemelor legate de corona-virus:

- DVB World (9 martie - 11 martie la Valencia)
- Congresul Mobile World (24 februarie - 27 februarie la Barcelona)
- Facebook F8 (6 mai - 8 mai la San Jose / De asemenea, anularea Summit-ului de marketing global)
- Salonul Auto de la Geneva (5 martie - 15 martie în Elveția)
- Summit-ul global al inițiativei Google (sfârșitul lunii aprilie la Sunnyvale, California)
- Google Cloud Next (6 aprilie - 8 aprilie în San Francisco)
- I / O Google (între 12 și 14 mai în Mountain View)
- Ziua Intel (INTC) / Intel Labs Day (12 martie la San Francisco)
- Nvidia GTC (22 martie - 26 martie la San Jose) - va fi doar online

Iată și o selecție a celor mai cunoscute conferințe tehnologice care au fost amânate la o dată ulterioară, din cauza problemelor legate de corona-virus:

- Baselworld (30 aprilie - 5 mai la Basel) - Amânată pentru ianuarie 2021
- Black Hat Asia 2020 (31 martie - 3 aprilie) - Amânată până în septembrie
- GDC (16 martie - 20 martie la San Francisco) - Amânată pentru „mai târziu în această vară”
- EmTech Asia (24 martie - 36 martie la Singapore) - Amânată pentru august

Totuși, unele conferințe vor avea loc așa cum erau planificate, în ciuda preocupărilor legate de corona-virus:

- Adobe Summit (29 martie - 2 aprilie la Las Vegas)
- Computex (2 iunie - 6 iunie la Taipei)
- Dell World (4 mai - 7 mai la Las Vegas)
- HPE Discover (23 iunie - 25 iunie la Las Vegas)
- E3 (9 iunie - 11 iunie în Los Angeles)
- Microsoft Build (19 mai - 21 mai la Seattle)
- Conferința Recode Cod 2020 (26 mai - 28 mai în Beverly Hills)
- SXSW (12 martie - 22 martie în Austin, Texas)
- VMworld (21 august - 3 septembrie la San Francisco)


Un comentariu despre subiectul „Multiple conferințe de tehnologie, anulate din cauza coronavirusului”:
Anonim

Gata, anunțară că a fost anulat și MIPTV 2020, care trebuia sa aibă loc intre 30 martie - 2 aprilie la Cannes. De asemenea, MIPDoc si MIPFormats, programate pentru 28-29 martie, au fost anulate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile