joi, 23 februarie 2017

Vodafone Spania lansează un serviciu cu 5 televiziuni 4K

Vodafone Spania lansează un serviciu cu 5 televiziuni 4K ( numarul canalelor tv 4K oferite se va dubla până la sfârșitul anului) și conținut VOD pentru abonații cu pachete convergente, cum ar fi Vodafone One.

Cele cinci noi canale sunt Odisea 4K ( documentare ), Festival 4K ( muzică ), FunBox UHD ( divertisment si altele ), Insight TV ( sporturi extreme, aventura si alte emisiuni ) si Slow Channel ( peisaje si relaxare ), iar suplimentar se oferă saptămânal o transmisie 4K a celui mai important meci de fotbal din La Liga.

Compania este prima care va oferi prin serviciul său VOD un total de 850 de productii 4K, printr-o biblioteca Ultra HD ce include filme, seriale TV și documentare.

Vodafone Spania are diverse produse ( televiziune, videoclub, HBO, Netflix si altele) incluse în serviciile integrate și oferă abonaților săi functii deja "clasice", cum ar fi posibilitatea de a pune pauză la programele receptionate ale televiziunilor, de a vedea când doresc conținutul transmis de televiziuni in ultimele 7 zile sau de a înregistra până la 350 de ore de programe tv în cloud.

Vodafone Spania are în prezent 1,2 milioane de abonați la serviciile de televiziune cu plată si a lansat primul sau receptor 4K acum aproape un an.


Niciun comentariu despre subiectul „Vodafone Spania lansează un serviciu cu 5 televiziuni 4K”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile