vineri, 29 mai 2020

Youtube a lansat oficial funcția de capitole pentru videoclipuri

YouTube facilitează navigarea în videoclipurile mai lungi prin lansarea noii sale funcții de „capitole”, anunță platforma de streaming video.

După ce a primit feedback pozitiv privind funcția de capitole (în timpul unei perioade de testare), YouTube a decis sa o păstreze definitv, începând de ieri. Capitolele sunt disponibile în versiunea de web și în aplicațiile YouTube pentru Android și iOS.

Utilizatorii care vizionează videoclipurile vor putea face clic pe capitole pentru a sari la o anumită parte a clipului video, ca o alternativă mai convenabilă decât derularea sau căutarea la întâmplare în videoclip. Capitolele sunt vizibile în partea de jos a playerului video.

Capitolele sunt opționale și vor apărea doar dacă un creator de videoclipuri alege să le includă. Creatorii pot folosi capitolele doar dacă primul capitol începe la 0:00, videoclipul are cel puțin trei marcaje de timp sau capitole și dacă fiecare capitol este are cel puțin 10 secunde.


2 comentarii despre subiectul „Youtube a lansat oficial funcția de capitole pentru videoclipuri”:
Anonim

Vazusem functia asta activa de vreo luna la albume de muzica postate pe Youtube si mi s-a parut super interesanta, mai ales ca te poti folosi de aceste capitole pt a numerota si lista piesele de pe albume intr-un singur videoclip.

Anonim

Pai da, funcția a fost in teste, acum e definitiva.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile