luni, 20 iulie 2020

ChangeLog Firmware 8.00 PS4 Beta

Recent, cei invitați în programul Beta Trial de la PlayStation 4 au primit de la compania Sony pentru testare firmware-ul (system software) 8.00 Beta PUP. Actualizarea actuală stabilă a firmware-ului  PS4 este 7.51.
Cei care nu sunt înregistrați în programul de testare al PlayStation de la Sony nu vor putea instala firmware-ul beta, deoarece necesită o licență PS4 valabilă pentru instalare. Dar este interesant change-log-ul actualizării 8.00, pentru atunci când se va lansată versiunea stabilă pentru toți utilizatorii.

ChangeLog Firmware 8.00 PS4 Beta


Următoarele modificări au fost realizate pentru Party și Mesaje:


- Când începeți un Party, puteți alege să creați un grup nou sau să selectați un grup existent. Când creați un grup nou, acesta va fi salvat chiar și după încheierea unui Party. Puteți începe un nou Party cu aceiași membri, selectând grupul pe care l-ați creat anterior.
- Acum puteți utiliza grupul dvs. în toate mesajele și în Party. Puteți trimite mesaje unui grup cu care ați creat un Party sau puteți începe un Party cu un grup cu care ați trimis mesaje.
- Mesajele au fost adăugate pe ecran în timpul unui Party. Când selectați mesaje, veți vedea mesajele schimbate între membrii grupului dvs.
- Setările publice / private pentru Party au fost eliminate. Doar membrii grupului se pot alătura unui Party.
- Acum puteți modifica setările pentru Party din meniul de opțiuni care se afișează pe ecran atunci când selectați Party. De asemenea, puteți gestiona setările de conectare la Party când selectați [Party Voice Chat Connection], opțiune care a fost adăugată la setările de Party.
- Membrii unui Party pot vedea acum când microfonul dvs. este dezactivat.
- Acum vă puteți alătura unui Party chiar dacă există membri pe care i-ați blocat. Când vă alăturați unui Party cu un membru blocat sau când un membru blocat se alătură unui Party în care sunteți dvs, veți primi o notificare. În timpul unui Party, tu și membrul blocat nu vă veți auzi reciproc, iar jocul pe care îl jucați, precum și starea Share Play, nu vor fi afișate. În plus, membrul blocat nu va fi înștiințat că l-ați blocat.
- Sesiunile Play Together nu mai pot fi începute în timpul unui Party. Pentru jocurile multiplayer online, puteți începe o sesiune de joc în cadrul jocului.

Următoarele modificări au fost realizate la controlul parental:


- Comunicarea cu alți jucători și vizualizarea conținutului creat de alți jucători au fost combinate și acum sunt catalogate ca fiind Comunicare și Conținut generat de utilizator. Dacă ați selectat „Nu este permis” pentru oricare dintre setări, aceeași setare se va transfera și după actualizare.

Alte funcții actualizate: 


- Funcția Mute pentru toate microfoanele fost adăugată în meniul rapid pentru sunet / dispozitive. Această setare dezactivează toate microfoanele conectate la PS4.
- Următoarele modificări au fost realizate pentru Comunități: Nu mai puteți crea Party din zona Comunității. Va trebui să creați un grup într-un Party.
- Nu mai puteți crea un nou eveniment în Evenimente. Evenimente create înainte de actualizare vor fi menținute, iar evenimentele și turneele găzduite de dezvoltatorii de jocuri vor continua să aibă loc.
- Pentru unele caracteristici, conținutul afișat pe ecran s-a modificat, precum și designul ecranului.


Niciun comentariu despre subiectul „ChangeLog Firmware 8.00 PS4 Beta”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile