miercuri, 30 septembrie 2020

Eurosport: Roland-Garros, ziua a treia

Invitați în studioul de realitate mixtă Eurosport Cube, Novak Djokovic și Karolina Pliskova au oferit câteva declarații: Novak Djokovic a vorbit despre US Open, recunoscând că a plătit „consecința supremă” pentru acțiunile sale, iar Karolina Pliskova a analizat victoria sa în fața lui Maya Sherif, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

DATA: 29 septembrie 2020

TALENT: Novak Djokovic

TOPIC: Invitat în studioul Eurosport Cube, numărul 1 mondial, Novak Djokovic, a vorbit despre US Open, recunoscând că a plătit „consecința supremă” pentru acțiunile sale.

A fost o performanță grozavă și cel mai bun început posibil pentru mine la Roland-Garros. Știm cu toții că acum condițiile sunt foarte diferite față de cele cu care suntem obișnuiți. Vremea este rece și ploioasă la Paris, dar nu-mi afectează foarte tare stilul de joc, nu mă pot plânge. M-am antrenat foarte bine în ultimele zile și am fost pregătit pentru acest început de turneu. Câștigarea primului set cu 6-0 mi-a permis în mod evident să mă mișc și mai liber în al doilea set, iar al treilea set a fost mai mult o luptă. Am terminat foarte bine meciul îm ultimele trei game-uri. 

Mikael este un jucător tânăr și unul dintre cei mai buni jucători din generația următoare. Vom vedea multe de la el în viitor, sunt sigur, și cred că a fost probabil prima oară când a jucat cele mai bune cinci seturi la Roland-Garros. 

Evident, în cazul incidentului de la New York, nu am procedat corect, iar consecințele nu au întârziat să apară, fiind descalificat din turneu. A fost un pic șocant pentru mine și echipa mea timp de aproximativ o săptămână. M-am întors acasă, am petrecut ceva timp de calitate cu familia și am început să mă antrenez pe zgură.

DATA: 29 septembrie 2020

TALENT: Karolina Pliskova

TOPIC: Invitată la Eurosport Cube, Karolina Pliskova a analizat victoria sa în fața lui Maya Sherif

Sunt foarte fericită că pot continua să joc la Roland-Garros, mai ales în aceste condiții. Trebuie doar să te obișnuiești cu ele. Am simțit că jocul meu se îmbunătățește cu timpul, dar condițiile au fost foarte dure. Cred că jocul lui Sherif nu m-am avantajat, așa că a fost greu să dau ce e mai bun. A fost cam lent, dar am terminat și acesta este cel mai important lucru.

Nu mai auzisem prea multe despre Sherif, dar, desigur, s-a calificat, a câștigat trei meciuri în calificări, așa că eram pregătită pentru un meci dur, ținând cont și de condiții. Văd atât de mulți jucători luptând, jucând în aceste condiții grele, dar pot spune că m-am pregătit pentru asta. Cred că aș fi putut juca două seturi doar dacă aș fi jucat puțin mai bine în primul set. Dar Sherif a luptat, iar jocul ei pe zgură poate fi foarte eficient.

După primul set, m-am relaxat puțin și am încercat să dau mai mult, deși nu a fost ușor, loviturile au fost super lente. 

Sunt într-o formă foarte bună și mă simt bine.”, a precizat Karolina Pliskova pentru Eurosport.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: Roland-Garros, ziua a treia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile