miercuri, 11 noiembrie 2020

Black Friday la Digi România: "Reducere de 50% din valoarea abonamentului ales pentru o perioadă de 12 luni"

'BEEEH, IAR VINE OAIA NEAGRĂ? Toate serviciile, toate extraopțiunile, orice upgrade. Totul redus, totul pentru tine. Exclusiv pe DIGI.ro, de vineri, 13 Noiembrie, de la prima oră. Vinerea asta e Black Friday: 50% x 12 Luni la TOT pentru TOȚI. Net de 1 Giga pe secundă, Mobil cu trafic nelimitat, TV Ultra HD, orice extraopțiune, orice upgrade, ORICE VREI. Minus 50% un an întreg! Exclusiv online, pe DIGI.ro. Vineri, dis de dimineață!", anunță Digi România pe websiteul companiei.


Anunțul este de fapt un teaser mai detaliat care anticipează oferta de Black Friday a companiei mai clar decât erau obișnuiți clienții RCS RDS. Din textul teaserului se subînțelege că reducerea cu 50% pentru 12 luni se va aplica la oricare serviciu (tv, internet, telefonie), upgrade sau extraopțiune contractate în perioada ofertei de Black Friday. Cu siguranță că vor fi precizate mai multe detalii (inclusiv printr-un comunicat de presă) înainte ca promoția să devină activă.

Și alți operatori (de exemplu Orange și Telekom) au lansat oferte de Black Friday. De asemenea, Vodafone a anunțat campania de Black Friday.

UPDATE ora 12:00 - Digi România a remis către hdsatelit.com un comunicat cu mai multe detalii despre oferta de Black Friday 2020 a companiei:

La Digi, Black Friday vine exclusiv online cu abonamente la jumătate de preț pentru toate serviciile


- Oaia neagră se mută pe DIGI.ro în perioada 12 noiembrie - 15 noiembrie 2020, de joi seară până duminică
- De Black Friday, atât clienții noi, cât și cei existenți pot contracta orice serviciu cu prețuri reduse cu 50%, exclusiv online
- De Black Friday, la Digi prețurile devin și mai mici, iar în perioada 12-15 noiembrie 2020, indiferent de serviciile sau extraopțiunile contractate, clienții beneficiază de o reducere de 50% din prețul abonamentului pentru o perioadă de 12 luni consecutive.

Din 12 noiembrie, timp de 4 zile, de joi seară până duminică, clienții care aleg un serviciu nou, o extraopțiune, respectiv efectuează un upgrade, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 12 luni. Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor existenți (doar pentru serviciile sau extraopțiunile nou adăugate) și este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și pe aplicația mobilă DigiRomânia. 

„Oaia neagră” va fi vizibilă în pagina principală a site-ului DIGI.ro, astfel că noii abonați au posibilitatea de a alege direct serviciile pe care doresc să le contracteze. Clienții existenți care optează pentru adăugarea unui serviciu sau a unei noi extraopțiuni se pot loga în contul de client DIGI.ro, secțiunea „Serviciile mele” și în funcție de modificarea dorită, pot adăuga extraopțiuni sau upgrade-uri. 

"DIGI.ro continuă să fie, de la începutul anului, un canal comercial care progresează atât la nivel de funcționalități, cât și ca diversitate de promovare a serviciilor Digi și customer-care. În condițiile în care tot mai mulți clienți preferă să își gestioneze portofoliul de servicii de comunicații electronice de la distanță, fie de pe telefonul mobil sau de pe laptop, DIGI.ro s-a adaptat continuu la nevoile clienților și a inovat constant. Facilitățile concepute pentru clienții vechi, atractivitatea ofertelor pentru clienții noi, versatilitatea site-ului și a aplicației, diversitatea de oferte și pachete dezvoltate fie pentru serviciile proprii, fie pentru în parteneriat cu furnizorii de conținut au contribuit la creșterea comenzilor prin intermediul DIGI.ro, depășind dublul comenzilor înregistrate în 2019", precizează operatorul in comunicatul de presă. 

"În 2020, cea mai populară extraopțiune oferită de DIGI.ro a fost 4K, care include canalele Digi 4K și Eurosport 4K. Abonații care și-au activat această extraopțiune pot urmări la calitate Ultra-HD unele dintre cele mai importante competiții fotbalistice (UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga), turnee de tenis (Roland Garros), dar și transmisiuni de Formula 1 sau Turul Ciclist al Spaniei". explică Digi România. 

În ceea ce privește preferințele clienților noi, aceștia au optat în cea mai mare parte pentru serviciile de telefonie mobilă (abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, la 5 EUR cu TVA/ lună), iar următorul serviciu preferat a fost Fiberlink 1000. În luna octombrie, ”starul” vânzărilor online a fost extraopțiunea MAXPACK (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2), ca urmare a campaniei exclusiv online «2 Looni», prin care clienții care își activau extraopțiunea primeau primele 2 luni bonus. 

Despre Grupul Digi

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv, după cotele de piață deținute în România, și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 8,4 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2019.  În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


7 comentarii despre subiectul „Black Friday la Digi România: "Reducere de 50% din valoarea abonamentului ales pentru o perioadă de 12 luni"”:
Gabriel10

Dacă reinnoiesc toate serviciile actuale pe 24 luni, beneficiez de oferta aceasta cu 50% timp de 12 luni???

Anonim

Oferta se aplică atât clienților noi cât și celor existenți doar pentru serviciile sau extraopțiunile nou adăugate și este disponibilă exclusiv online.

Anonim

Dacă îmi dezactivez extraoptiunea Maxpak/HBO și o reactivez oare voi beneficia de reducere? E dispus cineva să încerce?
Aviz:
Eu am mai întrerupt HBO si reactivat și la reactivare am avut problema de a nu mi se permite folosirea aceleiași adrese de e-mail pentru contul HBO Go, pe care am ocolit-o folosind artificiul adăugării unui sufix, de tipul adresamea+hbo2020@gmail. Gmail permite asta și va direcționa corect mesajele trimise la astfel de adrese. Puneți + și încă ceva caractere la sfârșit și veți obține un alias valid.

AandreiI

Extra opțiunile nu se adresează mediului rural. Aceștia nu pot activa extraopțiunile de internet.

Anonim

Extraopțiunile de internet funcționează acolo unde există o infrastructură pe fibră optică. Peste tot, în viitor. Acum însă e în dezvoltare.

Anonim

Sunt client RDS-RCS din 2009.Detin un pachet complet de servicii Digi. De 3 zile incerc sa fac un upgrade de la FIBERLINK 500 la FIBRLINK 1000, asa cum apare pe prima pagina a "Oferte penntru toti". NU REUSESC si motivatia este : "Pentru infrastructura din zona ta deja beneficiezi de cel mai bun pachet de servicii Digi"

AandreiI

Nu este vorba de fibra. Am fibra pana im casa. Este vorba ca număr adresează mediului rural.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile