miercuri, 18 noiembrie 2020

Comunicat Orange: "Smart TV Samsung de la 0 €, cu bonus de loialitate inclus pentru pachetele cu Fibra 1000. Acces inclus timp de 12 luni la pachetul MAXPAK"

- Smart TV Samsung de la 0 €, cu bonus de loialitate inclus pentru pachetele cu Fibra 1000

- Acces inclus timp de 12 luni la pachetul MAXPAK pentru cea mai variată colecție de filme

- Internet din plin şi super oferte pentru telefoane 5G 

 "Anul acesta clienţii Orange care aleg pachetele fix-mobil au parte de şi mai mult divertisment, acces la cel mai bun conţinut TV şi nenumărate oferte pentru a rămâne conectaţi de sărbători cu familia şi prietenii", anunță compania printr-un comunicat de presă.

"Cu noua ofertă Orange Love, clienţii care aleg unul dintre pachetele de internet prin fibră şi televiziune prin cablu ce include abonamentul Fibră 1000, sunt recompensați cu un bonus de loialitate de 15 euro pentru fiecare an petrecut în rețea. Cu ajutorul acestuia pot achiziționa Smart TV-ul Samsung 108 cm din gama 2020 de la 0 € (redus de la 299 euro).

În plus, pachetele Orange Love ce includ abonamentele Fibră 1000 şi Explore, oferă acces inclus timp de 12 luni la cea mai bună şi variată selecţie de filme prin pachetul MAXPAK. Astfel, clienţii se bucură de sute de filme și seriale disponibile pe canalele HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2 pe televizor, precum și de conținutul din serviciul HBO GO disponibil pe smartphone, laptop sau smart TV.

Cu doar 9 euro pe lună, clienţii au cel mai rapid internet prin fibră cu viteze de până la 940 Mbps, televiziune prin cablu cu 105 de canale TV dintre care 25 HD şi acces timp de 12 luni la pachetul MAXPAK, pentru cea mai mare selecţie de filme şi divertisment.

Odată cu promoţiile dedicate sărbătorilor de iarnă, clienţii au prilejul perfect să profite de ofertele la abonamentele Orange. Clienţii Orange care migrează de la cartele PrePay la abonament sau cei care se portează din alte reţele, beneficiază de un bonus ce le dublează resursele de internet din toate abonamentele Fun.

În plus, acum este mai uşor ca oricând să ai acces la reţeaua Orange 5G cu abonamente 5G ce încep de la 15 euro şi oferte Best Deal cu numeroase telefoane 5G la preţuri avantajoase. Astfel, clienţii Orange se bucură de cel mai rapid internet în reţea, iar cei din zona metropolitană București sunt în rețeaua #1 în ceea ce privește acoperirea 5G și performanța serviciilor, conform auditorului independent LCC International', mai precizează Orange Romania in comunicatul de presă.

Oferta este valabilă între 17 noiembrie 2020 și 12 ianuarie 2021, cu posibilitate de prelungire

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni. Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobila. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni. Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea trebuie să activezi serviciile Fibra și TV prin cablu (abonamentele Explore sau Global) pe 24 de luni și să prelungești abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Bonusul ia în considerare câte 10 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibra 500 ṣi câte 15 euro/ an de vechime pentru activarea abonamentului Fibra 1000, fiind calculat pentru o vechime maximă de 20 de ani. Bonusul se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 €. Acest beneficiu poate fi folosit pentru achiziția de device-uri și acesorii.

Condiții beneficiu oferta Samsung Smart TV

Ofertă valabilă până la 12 ianuarie 2021 cu posibilitate de prelungire, pentru clienții cu o vechime de minimum 18 luni care activează serviciile Fibră și TV prin cablu prin cablu, pe 2 ani, împreună cu prelungirea unui abonament de voce mobilă Fun / Smart. Prețul promoțional al device-urilor include o reducere până la 300 € bonus de vechime, care oferă câte 15 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la achiziția Orange Fibra 1000, calculat la o vechime de maximum 20 ani. Bonusul de vechime se poate aloca o singură dată. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

Condiții beneficiu oferta MAXPAK 12 luni

Cu Orange Love, te poți bucura de această ofertă la activarea serviciilor Fibra și TV prin cablu, abonamentele Explore si Global, pe 24 luni. La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii MAXPAK la prețul de 5 €/lună sau poți alege să o dezactivezi. Pachetul MAXPAK conține canalele TV: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD.

Mai multe informații despre noua ofertă Orange Love sunt disponibile pe: orange.ro/love.


Un comentariu despre subiectul „Comunicat Orange: "Smart TV Samsung de la 0 €, cu bonus de loialitate inclus pentru pachetele cu Fibra 1000. Acces inclus timp de 12 luni la pachetul MAXPAK"”:
Anonim

Deci ca sa beneficiez de tv gratis Samsung 4K, trebuie sa am vechime de 20 ani la ei. Eu am doar 12 ani, deci va fi pretul redus cam la jumatate....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile