joi, 19 noiembrie 2020

Vodafone: 12 luni de Netflix gratuit pentru clienții care achiziționează servicii Vodafone ONE (fixe și mobile)

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, clienții care achiziționează servicii Vodafone ONE (fixe și mobile) vor primi un cadou ce constă în 12 luni de Netflix gratuit și un discount de 2 EUR/lună pentru servicii timp de 24 de luni. Această promoție este valabilă între 19 noiembrie 2020 și ianuarie 2021.

Sărbătorile de iarnă reprezintă un moment de tihnă, de reflecţie, de reconectare cu cei dragi, cu atât mai necesar cu cât traversăm o criză medicală şi socială fără precedent în istoria recentă a omenirii. Prin tot ceea ce am întreprins în aceste luni dificile pentru noi toţi, fie că a fost vorba de platforma de conţinut Împreună mai puternici, fie că a fost vorba de proiecte în sprijinul educaţiei prin campania Şcoala din valiză, am avut în vedere ca dincolo de serviciile de telecomunicaţii de calitate să le oferim clienţilor nostri produse şi oferte relevante pentru ei. Acum în prag de sărbători, le punem la dispoziție cea mai extinsă ofertă de conținut Live și on-demand de care să se bucure, alături de cei dragi, în siguranța propriului cămin şi apreciind ceea ce sărbătorile de iarnă ar fi ideal să poată aduce fiecăruia dintre noi, indiferent de contextul în care ne aflăm: gratitudine, generozitate şi speranţa de mai bine”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Un an de Netflix gratuit

Oferta promoțională cu 12 luni de Netflix cadou completează experiența clienților, acum și prin integrarea aplicației Netflix în platforma Vodafone TV recent lansată.

Mediabox-ul 4K, unic pe piața din România, oferă acces direct la serviciul de entertainment Netflix, facilitând accesul, cu un singur click prin intermediul butonului Netflix de pe telecomandă, la cele mai populare și premiate emisiuni și filme de la nivel mondial.

Lansat în această toamnă, serviciul Vodafone TV oferă utilizatorilor o experiență complet nouă de televiziune și conținut care facilitează accesul acestora la conținutul favorit prin integrarea celei mai extinse grile TV din piață, cu peste 190 de canale în format 4K, SD, HD, video on demand, precum și cele mai populare servicii de streaming din România într-o singură platformă. Serviciul dispune de o interfață modernă și intuitivă, care permite o navigare simplă și prietenoasă indiferent de ecran – TV, smartphone sau tabletă.

Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate și interactivitate prin intermediul funcțiilor avansate disponibile: Catch-up/Replay, Pause/Restart, posibilitatea de înregistrare a programelor preferate pentru a le putea urmări ulterior, sau funcția de Căutare. Detalii despre specificațiile serviciului sunt disponibile pe http://vodafonetv.vodafone.ro/.

Oferta de Crăciun reprezintă continuarea parteneriatului cu Netflix demarat în 2016. Având în vedere apetitul în creștere al consumatorilor pentru divertismentul de tip on demand, precum și succesul campaniilor derulate în ultimii ani, Vodafone TV va continua să ofere utilizatorilor acces simplu la producții unice precum: The Queen’s Gambit, Stranger Things, The Witcher sau Ratched.

Oferta curentă este promovată printr-o campanie de comunicare construită în jurul conținutului Netflix, unde familia are rolul principal. De această dată, familia noastră va arăta cum vă puteți reinventa vacanța cu ajutorul experienței inovatoare și a celui mai divers conținut oferite de Vodafone TV.

Pe lângă chimia autentică a familiei, vă veți putea bucura de câteva personaje Netflix favorite din Fabrica de Bani și din cea mai nouă animație dedicată familiei, Dincolo de Lună.

În plus, va fi difuzată și o execuție dedicată canalelor TV lineare ce are în prim plan funcția Catch-up. Actorii Mirela Oprișor și Constantin Diță dau viață personajelor din Las Fierbinți – Aspirina și Giani. Campania este derulată pe TV, OOH, digita/social media, radio și în magazine începând cu 19 noiembrie.

Mai multe detalii despre noua ofertă Vodafone România sunt disponibile pe http://one.vodafone.ro/.


Întrebări frecvente

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de cadoul Netflix?

Cadoul Netflix timp de 12 luni este oferit de Vodafone clienților care aleg atât servicii fixe de Televiziune & Internet, cât și servicii de voce mobilă Vodafone în perioada campaniei promoționale (19 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021):

Clienți Vodafone cu abonament de voce mobilă care achiziționează un abonament pe 2 ani pentru unul din pachetele eligibile de servicii fixe cu Televiziune digitală și Internet 500Mbps.

Clienți Vodafone cu servicii fixe de Televiziune & Internet care achiziționează și un abonament Vodafone de voce mobilă pe 2 ani începând cu Red 12.

Un client poate primi un cadou de maxim 12 luni de acces la Netflix în perioada campaniei promoționale  (19 noiembrie 2020-15 ianuarie 2021), iar cadoul Netflix poate fi activat până la data de 28 mai 2021.

Pe durata promoţiei, serviciul Netflix poate fi modificat oricând de Netflix (atât din punct de vedere al conţinutului, cât și din punct de vedere al prețurilor și pachetelor comercializate) conform politicii comerciale Netflix. În consecință, orice schimbare de preț poate duce la o modificare a perioadei de valabilitate a ofertei (număr de luni de promoţie)

În acest caz, creditul primit de client conform promoţiei cu Netflix cadou rămane neschimbat. Dar, dacă valoarea creditului cadou va fi aplicată la un abonament Netflix de o valoare diferită, acest lucru poate duce la o ajustare corespunzătoare a perioadei de valabilitate a ofertei (mai exact a numărului de luni)

Cum activez cadoul Netflix?

Clienții care în timpul perioadei promoționale:

a) au deja un abonament Vodafone de voce mobilă și achizitionează un abonament pe 2 ani pentru unul din pachetele eligibile cu servicii de Televiziune digitală și Internet 500Mbps sau

b) au deja un abonament Vodafone de Televiziune & Internet și achizitioneaza și un abonament Vodafone de voce mobilă pe 2 ani începând cu RED 12

Dacă te încadrezi în una dintre categorille de clienți menționați mai sus la punctele a), b) pentru a-ți activa cadoul Netflix, trebuie:

Să accesezi acest link: vodafone.ro/netflix sau https://offers.vodafone.com/ro și să urmezi pașii descriși.

Să te autentifici cu numărul tău Vodafone, să selectezi activarea bonusului si să continui către site-ul Netflix. Vei ajunge într-o pagină unde va trebui fie să îți creezi un cont nou Netflix, fie să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.

Pentru a urmări Netflix este necesar un dispozitiv compatibil Netflix (administrat și achizitionat separat). Lista completă cu dispozitivele pe care te poți uita la Netflix o găsești aici: https://devices.netflix.com.

Până la ce dată pot activa cadoul Netflix?

Cadoul Netflix poate fi activat până la data de 28 mai 2021.

Ce tip de abonament Netflix pot activa cu această ofertă?

Promoția este valabilă pe abonamentul Netflix Standard (HD) la pretul de 9.99€/lună. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 119.88€, echivalentul a 12 luni de abonament Netflix Standard (HD).

În cazul în care dorești să alegi un alt abonament Netflix după activarea cadoului, creditul se va consuma mai târziu, dacă alegi abonamentul Netflix Basic, sau mai devreme, dacă alegi abonamentul Netflix Premium.

După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix pe care ai activat oferta, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției. În cazul în care ai activat oferta pe un cont nou de Netflix, vei fi tarifat pe factura ta Vodafone.

Prețurile abonamentelor Netflix pot suferi modificări.

Pe durata promoţiei, serviciul Netflix poate fi modificat oricând de Netflix (atât din punct de vedere al conţinutului, cât și din punct de vedere al prețurilor și pachetelor comercializate) conform politicii comerciale Netflix. În consecință, orice schimbare de preț poate duce la o modificare a perioadei de valabilitate a ofertei (număr de luni de promoţie).

În acest caz, creditul primit de client conform promoţiei cu Netflix cadou rămane neschimbat. Dar, dacă valoarea creditului cadou va fi aplicată la un abonament Netflix de o valoare diferită, acest lucru poate duce la o ajustare corespunzătoare a perioadei de valabilitate a ofertei (mai exact a numărului de luni).

Ce abonamente Netflix sunt disponibile?

Abonamentul tău Netflix stabilește numărul de ecrane pe care se poate urmări simultan Netflix și rezoluția la care te poți uita la Netflix: rezoluție standard (SD), rezoluție înaltă (HD) sau rezoluție ultra-înaltă (UHD).

Abonament Minim: 1 ecran la rezoluție SD (poți viziona doar pe un singur dispozitiv, la rezoluție standard)

Abonament Standard: 2 ecrane la rezoluție HD (poți viziona simultan pe 2 dispozitive, la rezoluție înaltă, dacă este disponibilă)

Abonament Premium: 4 ecrane la rezoluție HD / UHD 4K (poți viziona simultan pe 4 dispozitive, la rezoluție înaltă sau ultra-înaltă, dacă sunt disponibile)

Poți găsi lista completă cu abonamentele Netflix disponibile aici: netflix.com/signup.

Alege abonamentul care ți se potrivește. Poți schimba oricând cu un abonament la un preț mai mic sau mai mare.

Când îmi pot activa oferta cu Netflix cadou?

Poți activa oferta cu Netflix cadou după activarea abonamentului mobil Vodafone pe care l-ai cumpărat sau după minim 48 de ore de la instalarea serviciilor fixe de Televiziune & Internet, în cazul în care ai cumpărat un pachet eligibil de servicii de TV & Net.

Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea bonusului disponibil?

Dacă ți-ai activat bonusul pe un cont nou de Netflix, după consumarea creditului alocat în ofertă, abonamentul Netflix va fi taxat pe factura abonamentului tău Vodafone. Înainte de expirarea ofertei, vei primi un mesaj de notificare prin sms pe numărul tău Vodafone și prin e-mail pe adresa asociată contului tău Netflix.

Dacă ți-ai activat bonusul pe un cont Netflix deja existent, vei reveni la modalitatea de plată anterioară activării bonusului.

Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea ‘Date de facturare’.

Dacă am deja un abonament activ Netflix, pot beneficia de cadoul Netflix?

Da, poți beneficia de cadoul Netflix chiar dacă ai deja un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 119.88€, în funcție de oferta activată, din care va fi scăzută contravaloarea abonamentului tău Netflix.

Dacă am deja un abonament Netflix pe care îl plătesc cu cardul și activez cadoul Netflix, se va modifica modalitatea de plată?

După consumarea creditului alocat prin această ofertă, vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai înainte să activezi acest cadou.

Dacă îmi anulez abonamentul Netflix în perioada în care beneficiez de această ofertă, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu, dar care nu a fost consumat?

Îți poți anula abonamentul Netflix oricând, dar abonamentul Netflix se va încheia doar după ce creditul oferit în cadrul acestei promoții a fost consumat în totalitate. Pana atunci, abonamentul Netflix se va reînnoi atât timp cât în contul Netflix există credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar. Creditul primit prin această ofertă promoțională nu poate fi schimbat în bani, carduri cadou sau în credit pentru un serviciu Vodafone.

Pentru anularea abonamentul tău Netflix accesează www.netflix.com și alege opțiunea ‘Anulează abonament’ din Cont.

Dacă ți-ai creat un cont nou de Netflix, îți poți anula abonamentul aici: https://offers.vodafone.com/ro . Trebuie să selectezi ‘Anulare abonament’ pe pagina care se deschide.

Am uitat datele de autentificare pentru contul meu Netflix. Cum le pot recupera?

Dacă ți-ai uitat parola, accesează https://help.netflix.com/ro/node/23732/ro , secțiunea ‘Nu reușesc să mă conectez la Netflix’

Cum îmi pot schimba abonamentul de Netflix?

Îți poți modifica abonamentul din contul tău Netflix accesând pagina www.netflix.com/changeplan.

Cum pot schimba metoda de plată?

Dacă ai abonament Netflix pe care îl plătești cu cardul și vrei să-ți schimbi metoda de plată, trebuie mai întâi să te dezabonezi de la Netflix. Odată închis abonamentul tău Netflix (după ce se termină perioada curentă de facturare), îl poți trece pe factura ta Vodafone accesând https://offers.vodafone.com/ro  și te poți abona din nou la Netflix folosind datele tale de autentificare  (utilizator și parolă).

Dacă ești abonat la Netflix pe factura ta Vodafone și vrei să schimbi metoda de plată, urmează pașii de mai jos:

Intră în contul tău Netflix (link-ul este: https://www.netflix.com/youraccount )

În secțiunea Cont & Date de facturare, selectează ‘Gestionarea informațiilor de plată’.

Introdu o nouă metodă de plată și alege ‘Salvează’

Unde pot urmări Netflix?

Te poți uita la Netflix oriunde, oricând și pe orice fel de dispozitiv compatibil. Intră în contul tău Netflix pentru a te uita la Netflix fie de pe Vodafone TV, din secțiunea ‘Aplicații’, fie online pe site-ul www.netflix.com, pe laptop sau pe orice dispozitiv conectat la internet cu aplicația Netflix, inclusiv televizoare Smart, smartphone-uri, tablete, playere media de difuzare online sau console de jocuri.

Poți și să descarci serialele preferate prin aplicația Netflix disponibilă pe iOS și Android sau pe dispozitive cu Windows 10 ( se pot aplica anumite restricții pentru descărcare). Lista completă de dispozitive pe care te poți uita la Netflix o găsești aici: https://devices.netflix.com.

Cum pot afla mai multe despre Netflix?

Poți găsi mai multe detalii despre abonamentele Netflix aici: https://help.netflix.com, iar utilizarea serviciului Netflix se supune acestor termeni si conditii: www.netflix.com/termsofuse.


Niciun comentariu despre subiectul „Vodafone: 12 luni de Netflix gratuit pentru clienții care achiziționează servicii Vodafone ONE (fixe și mobile)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile