duminică, 6 decembrie 2020

Matrix 4, Godzilla vs Kong, Mortal Kombat, Space Jam: A New Legacy, Dune și toate celelalte filme Warner Bros din anul 2021 vor fi lansate și online în 4K și HDR, prin HBO Max

Warner Bros Pictures Group a anunțat că își va lansa filmele din anul 2021, pentru o perioadă de acces exclusivă de o lună, și pe platforma de streaming HBO Max, concomitent cu lansarea acestor producții în cinematografe.

Lansările Warner Bros Pictures Group din anul 2021 includ în prezent 17 titluri: The Little Things (29 ianuarie), Judas and the Black Messiah, Tom & Jerry (5 martie), Godzilla vs Kong (21 mai), Mortal Kombat, Those Who Wish Me Dead, The Conjuring: The Devil Made Me Do It (4 iunie), In Heights (18 iunie), Space Jam: A New Legacy (16 iulie), The Suicide Squad (6 august), Reminiscence (16 aprilie), Malign, Dune (1 octombrie), The Many Saints of Newark (12 martie), King Richard (19 noiembrie), Cry Macho și Matrix 4 (22 decembrie).

Modelul hibrid a fost creat ca un răspuns strategic la impactul pandemiei de Covid 19. După perioada de o lună de pe HBO Max, fiecare film va fi retras de pe platforma și va continua să fie proiectat in cinematografe. 

Toate filmele din anul 2021 ale companiei vor fi disponibile în 4K și HDR pe HBO Max. Acest anunț a fost făcut astăzi de Ann Sarnoff, președinte și CEO al WarnerMedia Studios and Networks Group (din care face parte Warner Bros.) și de Jason Kilar, CEO, WarnerMedia.

Trăim vremuri fără precedent care necesită soluții creative, inclusiv această nouă inițiativă pentru Warner Bros Pictures Group. Nimeni nu vrea filmele pe marele ecran mai mult decât dorim noi. Știm că filmele noi sunt esența cinematografiei, dar trebuie să echilibrăm acest adevăr cu realitatea: majoritatea cinematografelor din SUA vor funcționa probabil la capacitate redusă pe tot parcursul anului 2021. Cu acest plan unic de un an, putem susține pe partenerii noștri cu rețele de cinematografe, furnizând-le o serie constantă de filme de talie mondială. În același timp, oferim cinefililor care s-ar putea să nu aibă acces la cinematografe șansa de a vedea uimitoarele noastre filme din anul 2021. Considerăm că este un câștig atât pentru iubitorii de filme, cât și pentru cinematografe, o soluție inovatoare în aceste circumstanțe” a spus Ann Sarnoff, președinte și CEO, WarnerMedia Studios. 

Am ajuns la concluzia că este cea mai bună modalitate de a vedea filmele Warner Media în următoarele 12 luni. Mai important, intenționăm să oferim cinefililor 17 filme remarcabile pe tot parcursul anului. Producțiile noastre pot avea valoare, cu excepția cazului în care stau pe un raft și nu le vede nimeni. Credem că abordarea decisă este utilă fanilor noștri, sprijină cinematografele și realizatorii de filme și îmbunătățește experiența HBO Max, creând valoare pentru toți”, a adăugat Jason Kilar, CEO la WarnerMedia

Acest model de distribuție hibridă ne permite să ne susținem cel mai bine filmele si partenerii de creație pe parcursul anului 2021. Avem o listă fantastică de titluri de la cineaști talentați și vizionari și suntem încântați să putem prezenta aceste filme publicului din întreaga lume. Și, ca întotdeauna, vom sprijini toate lansările noastre cu campanii de marketing inovatoare și robuste pentru debuturile lor in cinematografe, evidențiind în același timp această oportunitate unică de a ne vedea filmele și prin HBO Max” , a declarat Toby Emmerich, președinte, Warner Bros. Pictures Group.

Știrea a fost precedată de anunțul că filmul "Wonder Woman 1984" va avea premiera pe HBO Max pe 25 decembrie 2020. Reprezentanții HBO au declarat că, în a doua jumătate a anului 2021, HBO Max se va extinde în Europa.


2 comentarii despre subiectul „Matrix 4, Godzilla vs Kong, Mortal Kombat, Space Jam: A New Legacy, Dune și toate celelalte filme Warner Bros din anul 2021 vor fi lansate și online în 4K și HDR, prin HBO Max”:
Anonim

super, avem ce vedea anul urmator! incepusem sa ma satur de seriale! :-)

Anonim

Noul Mortal Kombat va avea premiera pe HBO Max pe 16 aprilie 2021.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile