duminică, 6 decembrie 2020

HBO GO devine HBO Max și în Europa, până la sfârșitul anului 2021

La conferința online cu 100.000 de participanți a Web Summit, Andy Forssell (seful HBO Max Global) a declarat că, în a doua jumătate a anului 2021, HBO Max se va extinde în Europa și America Latină. Lansarea HBO Max în SUA a avut loc în luna mai a acestui an.

Până la sfârșitul anului 2021, ambele regiuni vor fi foarte active”, a spus Forssell. El a confirmat faptul că, anul viitor, HBO va migra la HBO Max serviciile sale VOD existente în Europa, ceea ce echivalează cu dublarea cantității de conținut.

Discutând despre planurile internaționale de expansiune, Forssell a menționat că planul urmează să fie aplicat în 190 de țări: „Este doar o chestiune timp, de cât de repede putem face acest lucru”.

În timpul carantinei, așa cum s-a așteptat majoritatea, consumul de conținut audiovizual a crescut mult. Potrivit Forssell, HBO a înregistrat un consum de conținut cu 60% mai mare pe utilizator decât în trimestrul anterior pandemiei. 

Comparând serviciul de streaming al HBO cu concurenții săi, Forssell și directorul de conținut al HBO și HBO Max, Casey Bloys, au subliniat utilizarea de resurse umane în ceea ce privește recomandările de programe, și mai puțin realizarea de selecții bazate doar pe date și algoritmi.

Recent, Warner Media a anunțat că filmul "Wonder Woman 1984" va fi lansat simultan în cinematografe si online, prin HBO MAX. Ulerior, compania a confirmat că Matrix 4, Godzilla vs Kong, Mortal Kombat, Space Jam: A New Legacy, Dune și toate celelalte filme Warner Bros din anul 2021 vor fi lansate online în 4K și HDR prin HBO Max.

Andy și echipa sa sunt responsabili pentru lansarea și operațiunile globale ale HBO Max, dar și pentru viitoarea ofertă video la cerere bazată pe publicitate a HBO Max.

UPDATE 21 martie 2024: Platforma de streaming Max se lansează în România din 21 mai 2024. Va avea și extraopțiune de sport. Detalii găsiți dând click AICI.


8 comentarii despre subiectul „HBO GO devine HBO Max și în Europa, până la sfârșitul anului 2021”:
Anonim

Mai mult ca sigur se a lansa intr-un an HBO MAX si in Romania.

Unknown

Va crește si abonamentul probabil .

Anonim

Prin operator nu cred. Eu am HBO GO de multi ani gratis in oferta la cablistul meu.

Daniel S.

O veste bună, am acest serviciu gratuit de la operator deși nu prea îl accesez deci de asta ar fi nevoie, mai multe titluri importante în premieră.

Anonim

Gratis e mult spus, probabil ai o optiune piper😅

Cristian

Ce opțiune piper??? Eu am HBO GO gratis la opțiunea Max Pak, care include toate canalele HBO și Cinemax și costă doar 15 lei opțiunea.

mocreacrazy

Din pacate la HBO GO nu va fi. Doar americanii beneficiaza de WW1984 la HBO MAX. Am intrebat de curiozitate pe chatul HBO GO Romania....😢

Anonim

Pai e logic, Wonder Woman 1984 se lansează de Crăciunul acesta, iar HBO Max se lansează în România cel mai devreme în vara sau toamna anului viitor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile