joi, 21 martie 2024

Platforma de streaming Max se lansează în România din 21 mai 2024. Va avea și extraopțiune de sport.

Warner Bros. Discovery a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă transmis către HD Satelit România lansarea platformei de streaming Max pe 21 mai în regiunile Europei Centrale și de Est, Țările Nordice și Iberia. Al doilea sezon a seriei “Casa Dragonului” (“House of the Dragon”) va fi accesibilă începând cu 17 iunie. Max va deveni unicul spațiu unde entuziaștii vor avea oportunitatea de a urmări în direct toate evenimentele Jocurilor Olimpice Paris 2024, acest serviciu fiind disponibil în cele 25 de țări europene unde platforma va opera.

Warner Bros. Discovery a dezvăluit astăzi lansarea serviciului său de streaming, Max, în unele țări europene, printre care și România, programată pentru 21 mai. Max va unifica într-un singur loc conținutul de la HBO Max, programele captivante de divertisment reality din portofoliul Discovery, precum și evenimentele sportive de top de la Eurosport, oferind o experiență de vizionare integrală pentru întreaga familie. Pentru prima dată, Max va combina premierele de seriale TV, filme noi și clasice, împreună cu evenimente sportive într-un singur loc.

La festivalul TV Series Mania, JB Perrette, în calitate de CEO și Președinte al diviziei Global Streaming & Games a Warner Bros. Discovery, a anunțat lansarea platformei de streaming Max. Aceasta este descrisă ca un serviciu ce aduce împreună o varietate largă de opțiuni de divertisment de la platformele și canalele Warner Bros. Discovery într-un singur loc. Max se propune să ofere un conținut divers, de la seriale precum "Casa Dragonului" la evenimente majore cum ar fi Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

JB Perrette, President & CEO, Global Streaming & Games la Warner Bros. Discovery

Andrei Grigorescu, care deține funcția de Group Vice President Commercial CEE & AdSales MENAT la Warner Bros. Discovery, a subliniat că Max este proiectat pentru a răspunde nevoilor de divertisment ale tuturor membrilor familiei, oferind o gamă largă de genuri, inclusiv seriale, blockbustere, emisiuni de divertisment, reality și lifestyle, acțiune, desene animate, documentare și sporturi live. Grigorescu a menționat că volumul de conținut disponibil pe Max va fi mai mult decât dublu comparativ cu ofertele anterioare și a exprimat entuziasmul pentru lansarea în România a unei opțiuni de abonament care include publicitate, Romania fiind prima țară din regiune cu o astfel de op. Această inițiativă oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa un volum mare de conținut la un preț redus și creează oportunități noi pentru partenerii de afaceri și brandurile de top din România de a se asocia cu conținutul oferit de Max.

Andrei Grigorescu, Group Vice President Commercial CEE & AdSales MENAT la Warner Bros. Discovery

Pe 21 mai, Max va fi disponibil în țările nordice, în Iberia și în Europa Centrală și de Est: România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Croația, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Macedonia de Nord. Apoi, Max va fi lansat în Polonia și Țările de Jos, precum și în Franța și Belgia. Cu aceste lansări, Max va fi disponibil în 25 de țări din Europa și în 65 de țări și teritorii din întreaga lume, după ce a fost lansat în Statele Unite în mai 2023 și în America Latină și în Caraibe la începutul acestui an.

Ce conținut va oferi platforma de streaming MAX

Max aduce o experiență îmbunătățită de streaming în Europa, oferind un volum de conținut considerabil mărit comparativ cu cel actual de pe HBO Max. Sezonul al doilea al seriei foarte anticipată "House of the Dragon" va fi disponibil pe 17 iunie pe Max. 

House of the Dragon

În timpul verii, Max va oferi acces exclusiv la transmisiunile complete ale Jocurilor Olimpice Paris 2024 în România, precum și în alte 24 de țări unde serviciul va fi disponibil. Transmisiile live ale Jocurilor Olimpice vor fi incluse în toate tipurile de abonament, permițând tuturor abonaților să urmărească întreaga competiție sportivă.

Max va oferi o varietate de povești pentru toate gusturile și interesele, cu un portofoliu diversificat de la Warner Bros. Discovery, incluzând filme de la Warner Bros. cum ar fi "Barbie", "Aquaman and the Lost Kingdom" și "Wonka", HBO Originals precum "The Last of Us", "The White Lotus", "Euphoria", "True Detective: Night Country", "The Regime", "The Sympathizer", "The Jinx Part Two" și o nouă comedie, "The Franchise".

O listă nouă de Max Originals, bazată pe personaje cunoscute de la Warner Bros., va fi disponibilă pe Max. Aceasta include "The Penguin" și "Welcome to Derry" (bazat pe "IT" de Stephen King), "Eastern Gate" – un thriller polonez despre spionaj și alte titluri. De asemenea, Max va oferi acces la filme din colecția Warner Bros., printre care se numără seria "Harry Potter", "The Matrix", "The Dark Knight" și "The Lord of the Rings", alături de seriale cu o audiență largă, cum ar fi "90 Day Fiancé", "Gold Rush" și "Fixer Upper", parte a portofoliului Discovery.

Va fi disponibilă și o extraopțiune pentru sport, care va cuprinde o acoperire vastă a evenimentelor sportive internaționale și europene, inclusiv turneele de Grand Slam la tenis (Australian Open, Roland-Garros și US Open), cele trei Mari Tururi de ciclism (Giro d'Italia, La Vuelta a España și Tour de France), inclusiv Tour de France Femmes, cursa de 24 de ore de la Le Mans, și fiecare campionat mondial de sporturi de iarnă.


Ce abonamente vor exista la MAX ?

Cei care au deja un abonament la HBO Max vor putea să descopere noua experiență pe Max foarte ușor, pentru că își vor păstra profilurile actuale, istoricul de vizionare și își vor continua călătoria pe Max de unde au rămas. În unele cazuri, în funcție de dispozitiv sau de sistemul de operare, aplicația HBO Max va fi actualizată automat la aplicația Max. În alte instanțe, atunci când abonații vor deschide aplicația HBO Max vor primi un mesaj să descarce noua aplicație Max, permițându-le să înceapă să exploreze noua platformă în doar câteva click-uri. Abonații aplicației Eurosport vor fi primi toate informațiile necesare în timp util despre opțiunile de trecere la abonamentul Max.

Max va oferi o gamă de abonamente diverse, plus Extraopțiunea Sport, care poate fi adăugată la orice abonament de bază. Informații și detalii despre prețurile abonamentelor Max vor fi anunțate în săptămânile următoare și vor varia de la țară la țară.


Abonamentul Basic cu publicitate:

Acest abonament le va permite utilizatorilor să se bucure de Max la un preț mai mic și va include publicitate.

Va fi disponibil inițial în nouă țări europene, înainte de a fi extins și în altele. Primele țări în care abonamentul Basic cu publicitate va fi disponibil sunt Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Țările de Jos, România, Polonia, Franța și Belgia.

Abonații vor putea să urmărească titlurile Max pe 2 dispozitive simultan.

Conținutul va fi disponibil în rezoluție Full HD.


Abonamentul Standard:

Abonații vor putea urmări conținutul Max pe 2 dispozitive simultan.

Conținutul va fi disponibil în rezoluție Full HD. 

Acest abonament va permite până la 30 downloads pentru vizionarea offline.


Abonamentul Premium:

Oferă cea mai bună experiență de consum.

Utilizatorii pot reda conținut pe 4 dispozitive simultan.

Rezoluție Full HD sau 4K și cu sunet Dolby Atmos, (în funcție de disponibilitate).

Acest abonament va permite până la 100 de downloads pentru vizionare offline. (Se aplică limitări).


Extraopțiunea Sport:

Extraopțiunea Sport va oferi o acoperire a evenimentelor sportive de top, inclusiv turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, 24 Hours of Le Mans, transmisiunile de pe Eurosport 1 și Eurosport 2 în direct și multe altele.

Abonații trebuie să verifice programul local pentru disponibilitatea drepturilor sportive în țările lor.

Extraopțiunea Sport va fi disponibilă dacă este adăugată la orice abonament de bază.

Utilizatorii pot difuza conținut sportiv pe 2 dispozitive simultan (din fluxurile disponibile în abonamentul lor de bază).


9 comentarii despre subiectul „Platforma de streaming Max se lansează în România din 21 mai 2024. Va avea și extraopțiune de sport.”:
Anonim

Intrebarea este la care abonament ne vor incadra pe cei cu Max gratuit ? (in baza abonamentului Hbo Max)

Marius

Cred ca nu va fi nicio schimbare la acestia. Vedem peste o luna....

Gabriel

De prețuri nu se spune nimic?

Anonim

Va mai fi disponibila prin operatorul Digi RCS RDS?

Anonim

Cred ca va fi disponibila si prin RCS RDS.

Anonim

Deocamdat[ se dezvoltă aceste platforme de streaming pentru că încă este loc destul pe piață, dar banii pentru care concurează sunt limitați. Iar aici nu-i vorba doar de România.

Anonim

Se dezvolta de multi ani, nu de acum.

Anonim

Tocmai pentru că se dezvoltă de mulți ani. La început este bine, dar pe măsură ce nu mai au spațiu să se extindă. Eu plătesc 2 abonamente pentru astfel de platforme. Mai mult nu sunt interesat, pentru că nu îmi permit nici ca timp, nici din alte puncte de vedere. Ce vor face aceste platforme ? Vor rămâne multe și mici, sau puține dar mai mari. Piața va đecide.

Costi

Ce nu pricepi tu, anonim, e faptul că HBO MAX, la fel ca și Netflix, este una dintre cele mai vechi două platforme de streaming din lume. Nu e ceva nou... Doar și-a schimbat numele din HBO GO in HBO MAX, iar acum își va schimba numele din HBO MAX in MAX. E doar un rebrand și comasare a conținutului din alte platforme Warner Bros Discovery, de exemplu cea a Eurosport.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile