vineri, 26 martie 2021

„Dragoste de România”, o emisiune în premieră la Metropola TV, în fiecare vineri de la ora 22:00

“Dragoste de România”, cea mai nouă emisiune din grila Metropola TV, care va debuta în această seară de la ora 22:00, este o producție specială prezentată de actrița Cezara Munteanu, care vorbește despre oameni, locuri și fapte, ce trezesc în sufletul telespectatorului sentimentul de mândrie națională, anunta televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România. Într-o vreme în care se spun atâtea lucruri negative despre români și România, această emisiune se dorește a fi... contrapunctul.

Prin intermediul reportajelor realizate de echipa emisiunii “Dragoste de România”, telespectatorii Metropola TV vor cunoaște oameni care fac cinste României prin activitatea și realizările lor, care au curajul să afirme că își iubesc țara, care păstrează obiceiurile și tradițiile, care au locuit peste hotare, dar au ales să se întoarcă acasă, în țara în care s-au născut, pentru a face lucruri folositoare pentru comunitatea din care fac parte. Oameni de afaceri care au pornit de la zero, iar acum au companii reprezentative pentru România, companii care generează locuri de muncă și bani la bugetul de stat, artiști, sportivi, medici, profesori, merituoși și talentați, care gândesc și simt românește.

Emisiunile Metropola TV pot fi urmărite acum la nivel național, în lista must carry 2021. Recomandăm telespectatorilor să rescaneze programele TV oferite în grila cabliștilor [RCS-RDS: 123; Telekom: 125; Vodafone/UPC: 804; Orange: 38; INES HD; NextGen SD (analog/digital: 12)].

“Îmi iubesc țara și mă mândresc cu ea, nu ai avea de ce să nu iubești această țară minunată și locurile frumoase pe care ea ți le oferă”, consideră Cezara Munteanu. “Eu mi-aș dori să trăiesc într-o țară în care oamenii să nu fie nedreptățiți, să nu sufere, să nu le fie greu, foame, frig. Poate e o lumea ideală, dar eu cred că pot contribui în a o face realizabilă. Îmi doresc să mai cresc puțin, să am mai multă forță să ajut bătrâni, copii și toți oamenii care sunt în suferință. Poate sună ca niște cuvinte mari, dar tot ce e în jurul meu mă sensibilizează enorm, empatizez cu oamenii foarte tare atât în momente de fericire, cât și în momente de tristețe și de aceea îmi doresc să mă fac puțin mai mare, ca să îi pot ajuta!”, a completat Cezara.

În fiecare vineri, de la 22:00 la 23:00, urmăriți emisiunea “Dragoste de România” pentru a descoperi oameni frumoși și povești speciale, doar la Metropola TV.


Niciun comentariu despre subiectul „„Dragoste de România”, o emisiune în premieră la Metropola TV, în fiecare vineri de la ora 22:00”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile