vineri, 26 martie 2021

11 jocuri gratuite pentru Playstation, fără PS+: Horizon Zero Dawn Complete Edition, Ratchet & Clank, The Witness, Abzû și altele

După cum a promis în februarie, Sony va oferi gratuit mai multe jocuri pentru consola PlayStation, ca parte a programului său Play At Home, care încurajează posesorii de console Sony sa stea mai mult timp acasă pe durata pandemiei. Nu este necesar un abonament PS Plus pentru a obține gratuit si permanent aceste jocuri.

Sony a lansat anul trecut programul Play At Home pentru jucătorii care se stau acasă din cauza pandemiei cauza de noul coronavirus. A reînviat inițiativa în februarie, promițând jocuri gratuite in următoarele luni pentru a încuraja jucătorii să mențină distanțarea socială. Acest set special de jocuri va fi disponibil gratuit până pe 22 aprilie 23:00 ET.

Cel mai recent set de jocuri gratuite include The Witness, un joc open-world în care explorezi o insulă pentru a descoperi indicii și a completa puzzle-uri 3D, astfel încât să îți poți recăpăta memoria și să-ți găsești drumul înapoi acasă. 

Jocul Moss este, de asemenea, în listă. În acest joc VR controlați o eroină pentru a rezolva puzzle-uri și a lupta cu inamicii.

Aventura subacvatică Abzû de la Giant Squid este acum disponibilă gratuit, dacă doriți să înotați alături de creaturi marine și să explorați ruinele și picturile murale dintr-o civilizație antică.

Puteți, de asemenea, să descărcați gratuit jocul Enter the Gungeon.

Gratis este și shooter-ul VR Rez Infinite, care a fost modernizat de membrii echipei originale pentru PS4 și PSVR.

Lista include și jocul de supraviețuire submarină VR Subnautica.

Gratuit este și jocul VR Astro Bot Rescue Mission. 

Puteți dansa în jocul VR de acțiune ritmică Thumper, un alt joc gratuit.

Explorați gratis o lume locuită de animale asemănătoare cu origami în jocul VR Paper Beast.

Ratchet & Clank, care a fost inclus în lista de jocuri gratuite pentru luna februarie, este deja gratuit și va rămâne astfel până pe 31 martie la ora 23:00 ET.

Horizon Zero Dawn Complete Edition (cu expansiunea Frozen Wilds) va fi disponibil gratuit începând cu 19 aprilie 23:00 ET până pe 14 mai 23:00 ET.


Niciun comentariu despre subiectul „11 jocuri gratuite pentru Playstation, fără PS+: Horizon Zero Dawn Complete Edition, Ratchet & Clank, The Witness, Abzû și altele”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile