joi, 25 martie 2021

Tradițional Tv HD în grila de televiziune digitală prin cablu a RCS RDS

Acum 10 zile, furnizorul de servicii tv cu plată RCS RDS a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu diverse televiziuni in rezoluție SD. Una dintre acestea era Tradițional Tv.

Dar până astăzi, la RCS RDS a fost transmisă doar o miră SD în poziția acestei televiziuni Tradițional Tv 

Însă, începând de astăzi, pe acea poziție se regăsește televiziunea Tradițional Tv in rezoluție High Definition. Frecvența este aceeași care a fost utilizată pentru transmisia mirei SD.

Postul tv se va regăsi in rezoluție HD pe una dintre următoarele frecvențe: 522, 530, 538, 546, 554 (256 QAM, 6900 ks/s). Este aceeași frecvența utilizată la Digi Tv cablu si pentru Cinetube Tv și Mooz Tv.

De acum două zile și televiziunea Emi Tv a inceput sa fie oferită la Digi Tv cablu digital în rezoluție HD, deși inițial era transmisă tot o miră SD.


19 comentarii despre subiectul „Tradițional Tv HD în grila de televiziune digitală prin cablu a RCS RDS”:
Anonim

În Galați-Brăila Tradițional tv și EMI TV funcționează de azi, pe 530MHz.

Anonim

Ăsta se vede acceptabil. Emi si Partymix nu se vad bine.

Cosmin

Primul anonim:
Emi e un HD spălăcit iar Party Mix e în format SD nu HD la DIGI.

Anonim

La un TV funcționează EMI TV, iar la celalalt nu. Am dat și resetare, căutare din nou și nimic. Apare că nu e disponibil. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc.

Florin77

Probabil ai semnalul sau calitatea semnalului insuficienta la televizorul care nu recepționează avea frecvență din cauza unor pierderi de semnal la conexiunile sau spliterele de prin casă.

Anonim

Dacă și televiziunile mai micuțe au început să emită HD, înseamnă că momentul încheierii tranziției la HD este tot mai aproape. Cele SD probabil vor mai exista o vreme, dar însemnătatea lor în piața media românească va fi nesemnificativă.

Unknown

Le-am schimbat între ele și apare aceeași chestie. Este LG marca. La Samsung funcționează. Cu semnalul nu sunt probleme. Mulțumesc oricum Florin77.

Anonim

Nu are cum sa fie de la semnal daca nu prinzi Tradițional Tv, dar prinzi celelalte televiziuni de pe frecventa in cauza. E ceva de la tv.

Gabriel10

Ar trebui să mai intre pana vineri și moloz dance în hd

Cercetasii

Problema emitv cred ca e de la encoding: pe un Phillips 4k intra imagine, pe un Starlight negru ... pe asta din urma apare info cu encodare H.264 dar fara a fi urmat de valoarea rezolutiei --cum de pilda apare la traditionaltv (asta intra si pe Starlight bine)-- ... imi pare rau de Cinetube ca e interesant dar se vede mizerabil, rezolutie 576i ...

Anonim

Mi-a întrat în frilă fără să-i dau nici o scanare. Logoul televiziunii are un HD atașat, dar în realitate este SD. După ce m-am lămurit, l-am șters :)

Silviu

Te-ai lămurit greșit, Tradițional Tv e HD la Digi și se vede foarte bine. Până și în poza se vede rezoluția HD 1920x 1080.

Semnal Ion

Traditional TV si Emi TV sunt pe aceeasi frecventa (538MHz in Bucuresti)

Traditional este codat 1080i si profil high@L4
Emi este codat 1080p si profil main@L4.2

Emi nu se vede pe anumite tv-uri fie din cauza codarii progresive fie din cauza profilului main@L4.2
Solutia este sa schimbe Emi codarea in intretesut si un profil care sa fie acceptat de toate televizoarele.
Contact Emi:
https://www.emitv.ro/contact/

P.S. Ambele au aprox: 4Mbit/s (video+audio)

Anonim

Pe frecventa 498000,sr.6900 256Qam,la digi cablu îmi apare pe televizor,, program1,, dar deocamdată nu emite nimic, i mi puteți spune dacă întâmpinați aceeași problema.

Semnal Ion

Emi TV este acum mpeg2 SD.

Anonim

Tradițional Tv, este o televiziune mică care emite de la Suceava, ce promite din câte văd eu. Celalte televiziuni care emit cam același gen muzical sa se ascundă, atit din punct de vedere al Conținutului și nu in ultimul rând al calității imaginii care este net superioară multora! Se vede foarte bine in aproape toată țara... Felicitari bucovinenilor!

Unknown

Știe cineva ce programe locale sunt în jud.suceava la RCS cablu?

Unknown

Unde ar trebui sa găsesc în rețeaua digi Satu Mare, tradițional TV?

Anonim

Ma intereseaza ,daca transmiteti pe satelit ,ptr ,,diaspora ?? Focus Sat , Digi sat , Orange Sat , etc, si pe ce frecvente ? Multumesc ,

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile