miercuri, 28 aprilie 2021

Testează GRATUIT 7 zile pachetele TV online Play TV de la Focus Sat

Focus Sat lansează oferta de primăvara pentru pachetele TV online Play TV, disponibile în aplicația Focus Sat, anunță furnizorul de servicii de televiziune printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Încearcă acum pachetele TV online Play TV și Play TV Extra disponibile în aplicația Focus Sat. Am lansat oferta de primăvară prin care poți testa gratuit serviciul de televiziune online prin aplicația Focus Sat, timp de 7 zile zile. Dacă serviciile noastre nu corespund așteptărilor tale, poți renunța oricând, inclusiv în timpul celor 7 zile de testare", precizează Focus Sat în comunicatul de presă.. 

În plus, oferta vine la pachet cu o reducere de 20% la prima reîncarcare.

Poți comanda aici pachetele Play TV exclusiv online, și vezi până la 97 de canale TV instant, doar cu smartcard și aplicația Focus Sat, fără să mai fie necesară instalarea unui echipament de recepție digitală.

"Cu Play TV poți viziona programele preferate de oriunde, de pe orice dispozitiv smart, telefon mobil, tabletă, laptop, PC sau Smart TV, conectat la internet. Aplicația Focus Sateste disponibila pe Android, iOS și direct pe Smart TV sau poate fi accesată din orice browser. În funcție de conținutul ales, ai două variante de abonament, Play TV și Play TV Extra, pentru care te bucuri de flexibilitate la plată, lunar sau ori de câte ori dorești acces", mai arată Focus Sat în comunicat..

Prețul promoțional Play TV în prima lună este 25 lei pentru care primești acces la 57 de canale în regim live, dintre care 21 de canale care permit restart și replay. În plus, primești acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de sute de titluri, inclusiv în format 4K.

Prețul promoțional Play TV Extra în prima lună este 50 lei pentru care primești acces la 97 de canale în regim live, dintre care 42 de canale care permit restart și replay. În plus, primești acces la biblioteca video extinsă care include documentare premium de la National Geographic, programe pentru copii de la JimJam și Minimax sau filme de la AMC. Play TV Extra include acces și la aplicațiile Antena Play, HBO GO, precum și la canalele premium din extraopțiunile Filmbox și Cinema.

Aplicația Focus Sat îți dă posibilitatea să setezi notificări ca să fii mereu informat când se difuzează filmele, serialele, știrile, transmisiunile sportive sau reality show-urile pe care le urmărești. Pentru acces rapid îți poți personaliza o listă cu canalele TV preferate.

Funcția Replay disponibilă pe anumite canale din pachetele Play TV și Play TV Extra îți permite să alegi când și unde urmărești emisiunile preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare în aplicația Focus Sat. De asemenea, poți controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcției Restart, și poți înregistra programele preferate pentru a le urmări ulterior pe orice ecran.

Pentru mai multe informații puteți accesa focussat.ro/app/televiziune-online-fara-instalare/.

Despre Focus Sat

"Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro"
, mai arată operatorul în comunicatul pentru presă.


9 comentarii despre subiectul „Testează GRATUIT 7 zile pachetele TV online Play TV de la Focus Sat”:
Anonim

Gratuit și nu orea6, dacă nu-ți bagi datele de card nu poti vedea 7 zile GRATUIT acele posturi

Anonim

Ba e gratuit, am băgat eu și nu mi-a luat niciun ban. Dupa ce faci contul, anulezi oricând înainte de a expira cele 7 zile de test, chiar și imediat, și nu îți ia niciun ban. Dacă nu ar cere date de pe card, ți-ai face la nesfârșit conturi săptămânal cu diverse emailuri.

Anonim

Nu trebuie să creezi zeci de conturi, trebuie doar activat contul cu un număr de sms cum se intampla pe olx sau orice cont de mail. Nu îți cumperi săptămânal o cartela de 5 euro ca să-ți activezi un cont... cand abonamentul lunar costa 5 euro ;)

Cristi

E gratuit, am testat și eu. Nu îți ia nimic de pe card. Da, e o problema într-adevăr dacă nu aveți card. Dar EXACT așa proceda și Netflix când oferea perioada de încercare gratuită. Deci e o practică larg răspândită sa ceri datele de pe card pentru a evita crearea de conturi consecutive de trial gratuite.

Anonim

Există alte metode să fie GRATUIT fara datele de pe card. Există filtre internet care pot sa afle dacă un calculator a "emis să zicem mai multe adrese de email și conturi multiple. Cel mai banal este securizare cont cu număr de telefon cum fac mulți pe net. Si ei puteau să-ți ceară, on locul datelor cardului bancar, un număr de telefon pentru activarea contului ;)

Anonim

Așa cerea cardul și Netflix pt perioada de 1 luna gratis, și nu îți lua niciun ban, păcat că nu mai au așa... Și Netflix e un colos, nu e oricine. Cine nu are card fie e minor, fie nu are servici sau bani, deci cel mai probabil nu e un posibil viitor client. Așadar, e foarte eficientă aceasta metoda de triere.

Anonim

Fără card 100% nu te vei abona după expirarea celor 7 zile de test. De ce ți-ar oferi atunci o perioada gratuită de testare, dacă 100% nu vei deveni client? Doar așa, ca sa te joci moka prin aplicația lor 7 zile, iar mii de testeri care nu vor fi niciodată clienți să suprasolicite degeaba serverele lor?

Gygy

Am testat pe tv, merge bine.

Anonim

Am un card pe care nu îl mai folosesc dar încă valabil. O sa fac și eu un cont de paste ca și asa ma plictisesc...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile