vineri, 16 iulie 2021

M7, acord de distribuție prin satelit (Focus Sat) a televiziunii Sport Extra

Grupul M7 din Luxemburg, deținut de Canal +, a încheiat un acord de distribuție prin satelit cu Television Services Europe din București pentru televiziunea de sport românească Sport Extra. M7 Platform Services oferă servicii de distribuție prin satelitul Thor 6 la 1 grad Vest, iar Sport Extra este transmis prin Focus Sat, platforma TV DTH a M7 pentru România.

Sport Extra oferă abonaților Focus Sat diverse evenimente sportive, cu accent pe curse de mașini, arte marțiale și fotbal. Linia de evenimente sportive include IndyCar Series, curse Nascar, GT World Challenge, IMSA SportsCar Championship, precum și evenimente de arte marțiale ONE Championship și Ballator MMA. Sport Extra transmite de asemenea meciuri din Serie B, a doua cea mai mare divizie din sistemul ligii italiene de fotbal.

Acordul pentru Sport Extra urmează acordurilor de distribuție prin satelit încheiate anul trecut de M7 cu Television Services Europe pentru MOOZ TV și Bollywood .

Bill Wijdeveld de la Platform Content Services, M7 Group, a spus: „Suntem foarte încântați de acest nou acord pentru Sport Extra, consolidând parteneriatul nostru de distribuție prin satelit cu Television Services Europe. Pentru abonații noștri Focus Sat, adăugarea în grilă a televiziunii Sport Extra aduce o gamă întreagă de conținut sportiv suplimentar interesant, disponibil atât pe ecranul principal, cât și pe dispozitive mobile".

Ionuț Samoilă, CEO Sport Extra, a completat: „Acordul nostru cu M7 Group extinde foarte mult distribuția noastră pentru locuințele din România, permițând și mai multor fani ai sportului să se bucure de o gamă interesantă și variată de conținut sportiv. Avem deja o cooperare fructuoasă cu M7 pentru distribuția prin satelit a MOOZ TV și Bollywood. Suntem nerăbdători sa vedem rezultatele acestui nou parteneriat excelent pentru Sport Extra”.

Parametrii tehnici de distribuție a televiziunii Sport Extra prin Focus Sat (satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest) sunt: frecvență 11996, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, criptat Conax și Nagra.


2 comentarii despre subiectul „M7, acord de distribuție prin satelit (Focus Sat) a televiziunii Sport Extra”:
Anonim

E foare bun progranul!!

Anonim

Ar fi interesant de văzut(când va fi?)și pe aplicația online a Focus Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile