marți, 27 iulie 2021

Netflix va oferi abonaților și jocuri, fără costuri suplimentare

Netflix a confirmat oficial planurile de a intra în lumea jocurilor, începând cu platformele mobile: abonații vor putea să acceseze conținutul de gaming fără costuri suplimentare.

Gigantul de streaming a subliniat intenția sa într-o scrisoare adresată investitorilor la doar câteva zile după ce a angajat un fost executiv EA, Facebook și Oculus, Mike Verdu, pentru a lucra la viitoarea platformă de gaming.

Considerăm că jocurile reprezintă o extindere la o nouă categorie de conținut, similară cu extinderea noastră în producția de filme, seriale și animații. Jocurile vor fi incluse în abonamentul Netflix, fără costuri suplimentare, similar cu filmele și serialele. La început ne vom concentra pe jocuri pentru dispozitive mobile. Desigur, suntem încântați de oferta noastră de filme și seriale și vom face în continuare investiții semnificative în toate categoriile noastre de conținut existente. Dar din moment ce a trecut aproape un deceniu de când am inceput sa realizăm programe originale, credem că este momentul potrivit pentru a afla mai multe despre modul în care membrii noștri apreciază jocurile", a explicat Netflix în scrisoarea adresată acționarilor.

În acest stadiu al proiectului de gaming al Netflix există încă multe aspecte nelămurite. De exemplu, nu este confirmat la ce tip de jocuri lucrează de fapt Netflix, când vor fi lansate și care este modul exact în care abonații le vor accesa prin intermediul dispozitivelor mobile.


Niciun comentariu despre subiectul „Netflix va oferi abonaților și jocuri, fără costuri suplimentare”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile