marți, 10 august 2021

UEFA Champions League la Digisport și LookSport până în 2024

Partidele de fotbal din UEFA Champions League vor fi difuzate încă trei sezoane de televiziunile Digi Sport și Digi 4K, precum si de televiziunile Look Sport. Meciurile vor fi și pe platformele Prima Play si Digi Online.

DigiSport anunță că prima partidă ce va fi transmisă pe baza noului acord este Supercupa Europei (Supercupa UEFA). pe 11 august, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 și prin aplicația Digi Online. Meciul va fi difuzat și de Look Sport+ și Prima Play.

Așa cum am obișnuit telespectatorii Digi Sport, meciurile spectacol continuă să se vadă la Digi Sport! Le mulțumim că au încredere în noi și ne bucurăm să anunțăm acum prelungirea drepturilor de difuzare pentru cea mai spectaculoasă competiție fotbalistică europeană - Liga Campionilor”, a precizat George Dobre, Redactor-șef Digi Sport.

De asemenea, Look Sport a anunțat că va difuza UEFA Champions League până în 2024. Telespectatorii se vor reconecta la atmosfera UEFA Champions League începând cu faza play-off-ului competiţiei, turul fiind programat pe 17-18 august, iar returul o săptămână mai târziu. În această fază ar putea fi urmărită şi campioana României, CFR Cluj, dacă trece de Young Boys Berna (1-1 în meciul tur). Faza grupelor va debuta pe 14 septembrie și va alinia cele mai bune 32 de echipe ale Europei, împărțite în 8 grupe de câte 4 echipe.

Potrivit programului provizoriu anunțat pe site-ul UEFA, în sezonul 2021-2022, sferturile de finală se vor juca pe 5-6 și 12-13 aprilie 2022, semifinalele pe 26-27 aprilie, respectiv în 3-4 mai. Finala Ligii Campionilor va avea loc pe 28 mai, la Sankt Petersburg. Finalele din 2023 și 2024 se vor juca pe Football Arena Munich (Germania) și pe Wembley Stadium (Marea Britanie).


Niciun comentariu despre subiectul „UEFA Champions League la Digisport și LookSport până în 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile