luni, 4 octombrie 2021

Nou pe cablu digital la Digi Tv și Vodafone: Travel Mix HD a înlocuit Travel Mix SD

Operatorul de servicii de televiziune RCS RDS a introdus Travel Mix HD în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi Tv. Televiziunea a înlocuit versiunea Standard Definition, exact pe frecvența utilizată anterior de Travel Mix HD.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat luna trecută solicitarea Best Mix Media SRL de modificare a rezoluției din licența Travel Mix din SD/HD în HD, 4K și 8K. Așadar, Travel Mix a renunțat la versiunea SD, operatorii e cablu tv digital având posibilitatea retransmită o versiune la o rezoluție superioara (sau SD dowscalată de la o rezoluție superioară). La RCS RDS rezoluția este 1920 x 1080px.

Televiziunea Travel Mix a intrat in rezoluție HD si la Vodafone cablu tv digital (fostul UPC).

La Telekom, Nextgen, Orange și INES era deja în grila de cablu si cea de tv prin protocol IP în versiune HD.


16 comentarii despre subiectul „Nou pe cablu digital la Digi Tv și Vodafone: Travel Mix HD a înlocuit Travel Mix SD”:
Anonim

Era și timpul.

Anonim

Ar fi DE DORIT ca cei de la TRAVEL MIX TV SĂ-ȘI REACTUALIZEZE ȘI GHIDUL TV DE EMISIUNI,UNDE ACESTEA NU CORESPUND DELOC,DELOC CU ORELE DE DIFUZARE!!!DE ANI DE ZILE SE SOLICITĂ ACEST LUCRU!Poate vede cineva din redacția Travel Mix...Altfel,au emisiuni interesante despre România,dar când le vedem(aflăm)că se difuzează?

Unknown

Primul post TV care renunta la SD. Bravo lor

Anonim

Cu Bitrate de SD: 5109kb/s Slabut.

Anonim

Cum sa fie bitrate de SD la peste 5000 pe secundă? Pai versiunea SD cea veche tot 5000 avea, dacă tot ai comparat? E foarte bine, se vede super comparativ cu versiunea SD. E Mpeg 4, nu Mpeg 2, ajunge 5000 pentru emisiunile cu filmări lente de pe acest canal tv.

Anonim

Într-adevăr, calitatea acestui HD lasă de dorit, nu știu dacă din cauză de bitrate sau de upscaling. Dar oricum este un pas înainte, iar lucrurile sper că se vor rezolva pe parcurs.

Anonim

Se vede mult mai bine decat versiunea HD. Mult mai bine!

Anonim

Nu se vede mult mai bine. Aparent, de la distanță e ok, dar dacă te uiți de aproape, vezi cum imaginea are o vibrație periodică a focalizării. nu știu dacă m-am exprimat bine, dar poate că veți observa și voi, e o chestie pe care la celelalte canale HD nu am observat-o, oricum nu în acest fel.

Anonim

In curand Angelus TV si Ercis FM in grila digitala RCS.

Anonim

Niciunul HD ...

Anonim

ERCIS FM este in grila Digi Cablu la Iasi precum si Angelus tv.

Anonim

La Vodafone România va intra Prima History HD, Prima Comedy SD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportivă HD

Anonim

La Vodafone România va intra Prima History HD, Prima Comedy SD - pe poziția 119, Realitatea Sportivă HD, Realitatea Star HD

Anonim

La Vodafone România va intra Realitatea Plus HD ,Realitatea Star HD, Realitatea Sportivă HD

Anonim

La Vodafone România va intra Realitatea Plus HD

Anonim

Realitatea Sportivă HD e slăbuță, prezintă concursuri de cartier, nu prea are treabă cu sportul de performanță.. Doar ce au scos-o cei de la Digi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile