miercuri, 24 noiembrie 2021

ODMedia va procesa conținut media pentru M7 Group (proprietarul Focus Sat)

ODMedia a anunțat că a semnat un acord cu furnizorul european de televiziune cu plată M7 Group (care deține și Focus Sat în România) pentru a oferi servicii tehnice pentru oferta sa SVOD, procesând o gamă largă de filme și seriale tv de la mai mulți proprietari de conținut (inclusiv StudioCanal, Dutch Core și VRT). Conform acordului, ODMedia va procesa în fiecare lună conținut media pentru M7 Group.

Înființată în anul 2004 de Sjef Pijnenburg, ODMedia are parteneriate strategice cu diverse platforme globale. Are birouri în Regatul Unit, Franța, Germania, Spania, Polonia, Benelux, Africa de Sud, Scandinavia, regiunea MENA și recent în Australia. Pe lângă faptul că oferă întreaga gamă de servicii tehnice de livrare a conținutului, ODMedia acționează ca un agregator pentru platformele majore, oferind management al drepturilor digitale, monetizare, dezvoltarea publicului țintă și promovare încrucișată. De asemenea, gestionează redarea de televiziuni liniare și neliniare pentru platforme SVOD, AVOD și TVOD.

Despre M7 Group

M7 Group (cu sediul în Luxemburg) este un brand al Canal+ Luxembourg S. à r.l., o companie din Grupul CANAL+, unul dintre cei mai mari operatori din Europa de platforme de televiziune prin satelit și IP. M7 Group folosește diferite mărci în diferite țări: Skylink și freeSAT în Cehia și Slovacia, Canal Digitaal în Țările de Jos, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, HD Austria în Austria, Direct One în Ungaria și desigur Focus Sat în România. Toate aceste branduri oferă pachete personalizate pentru clienți, adaptate la cultura și limba locală din aceste țări. În prezent, M7 Group oferă pentru peste 3 milioane de abonați sute de servicii de radio și televiziune prin satelit și IP la calitate digitală și HD. Din 2011, M7 Group oferă, de asemenea, servicii de internet în bandă largă și de telefonie clienților săi din Țările de Jos și Belgia. M7 Platform Services oferă radiodifuzorilor soluții de distribuție end-to-end pentru recepția DTH, cablu și tv prin protocol IP.

Despre ODMedia

Cu sediul central în inima Țărilor de Jos și birouri în Spania, țările nordice, Germania, Regatul Unit, Franța, Africa de Sud, Polonia, Belgia și regiunea MENA, ODMedia este un furnizor important de servicii de agregare și media digitale și are parteneriate strategice cu platformele VOD globale majore. ODMedia a primit statutul de „partener preferat” de la Apple TV, Google Play, Amazon și este premiat Netflix ("Preferred Fulfillment Partner of the Year 2019 – EMEA  - volum mare)".


Niciun comentariu despre subiectul „ODMedia va procesa conținut media pentru M7 Group (proprietarul Focus Sat)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile