marți, 14 decembrie 2021

Etno Tv devine televiziune generalistă. Va emite și în 4K.

Televiziunea Etno Tv a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului modificarea formatului de principiu din tematic folclor în generalist. De asemenea, a solicitat schimbarea formatului de difuzare din SD / HD în SD / HD / 4K (fără înscrierea rezoluțiilor în denumirea televiziunii), a denumirii din Etno Tv / Etno Tv HD în Etno Tv, precum și a siglei.

Desigur, posibila disponibilitate în viitor a televiziunii Etno Tv în Ultra HD nu înseamnă în mod obligatoriu că unul sau mai mulți operatori de cablu sau satelit din România vor prelua și redistribui această televiziune și în rezoluție 4K. Dar producția cu o tehnologie mai nouă va avea cu siguranță un efect pozitiv asupra calității imaginii materialelor video, chiar si în situația în care vor fi produse în Ultra HD și difuzate doar în HD.

De asemenea, a fost solicitată modificarea acționariatului. Anterior, Silvius Prigoană deținea 80%, iar Gărduș Rareș Alexandru 20%. Noi acționari sunt Prigoană Honorius-Adrian (40%), Gărduș Rareș Alexandru (10%) și SC Planning Media Trust SRL, cu asociati Constantin Janina-Nectara și Rache Aurelian Felix (50%).


8 comentarii despre subiectul „Etno Tv devine televiziune generalistă. Va emite și în 4K.”:
Ovidiu

Si cum se va numi?

Anonim

Se va numi Etno Tv simplu, scrie in primul paragraf. Înainte avea 2 nume pentru cele două variante: Etno Tv pentru varianta SD și Etno Tv HD pentru varianta HD. Acum se va numi Etno Tv simplu pentru toate 3 variantele, indiferent că e SD, HD sau 4K.

Anonim

Nu mă interesează tematica de interes general pe acest canal, mie îmi place tematica de muzică populară.

Anonim

Va rămâne tot cam așa în mare parte, tot din domeniul muzicii populare, altfel schimbau denumirea complet. Probabil vor mai face unele emisiuni noi și vor difuza uneori filme și seriale românești și de aceea a fost necesar sa schimbe în generalist.

Anonim

Va putea fi difuzate și emisiunile lui George Nucă?

Anonim

Orice vor dori vor putea difuza. Desigur, dacă vor avea drepturile de televizare.

Anonim

Etno TV si-a schimbat de astăzi sigla și s-a mutat din partea dreapta în stânga.

Anonim

am înțeles ca teleshoping trebuie ...ca sponsori etc...hai , cu toate ca îl difuzați mai toată ziua... dar politica...ce v-a apucat sa băgați în grila și astfel de program în condițiile în care sint atitea programe de acest gen...duminica în toiul zilei dau pe etno și ce vad ...politica sau cum sa ne ducem traiul de azi , de miine sau dintotdeauna...nu ați găsit ce format de emisiune sa faceți...eu as fi de părere sa o lăsați moale cu emisiunea asta și sa va vedeți de treburile voastre da pina acum ...părerea mea ...ca sa avem și noi la ce sa ne uitam cu drag...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile