sâmbătă, 11 decembrie 2021

Jocul "PUBG: Battlegrounds" devine gratuit din 12.01.2022

PUBG: Battlegrounds, jocul care a declanșat trendul Battle Royale și care a cucerit lumea jocurilor în ultimii ani, va deveni un joc gratuit (Free to Play). Schimbarea va avea loc din 12 ianuarie 2022, la aproape cinci ani de când a debutat ca PlayerUnknown's Battlegrounds.

Noii veniți vor trebui totuși să plătească daca doresc și modul competitiv Ranked Mode. Editorul Krafton va introduce un upgrade opțional Battlegrounds Plus. Pentru o plată unică de 13 dolari, jucătorii vor avea acces la modurile personalizate, un spor de XP, articole din joc și alte avantaje. Cei care au plătit deja pentru joc vor primi Battlegrounds Plus și alte cadouri suplimentare.

"Trecerea la Free To Play va aduce o mulțime de schimbări și de recompense. Dacă ești deja un jucător PUBG, vrem să iți mulțumim pentru dedicare și sprijin. Toți jucătorii care dețin și au jucat PUBG: BATTLEGROUNDS înainte de tranziția la serviciul free-to-play vor primi automat PUBG – PACHET SPECIAL COMMEMORATIVE, care include un upgrade gratuit BATTLEGROUNDS Plus, precum și recompense suplimentare în joc", se arata într-o postare pe blogul oficial.

BATTLEGROUNDS Plus deblochează accesul la următoarele: Survival Mastery XP + 100% spor
Cariera – fila Medalii, Modul Ranked, precum și crearea și jucarea unui meci personalizat.

BATTLEGROUNDS Plus include următoarele patru articole: șapca, masca și mânușile căpitanului Camo, precum și un nonus 1300 G-COIN.

Steam: Jucătorii care au achiziționat jocul sau l-au obținut printr-un cod înainte de tranziția free-to-play, vor trece la Free To Play si vor primi bonusurile din 10 ianuarie 2022, ora 10:00.

Xbox/Stadia: Jucătorii care și-au creat și configurat nickname-ul în jocul achiziționat înainte de tranziția la free-to-play, vor trece la Free To Play si vor primi bonusurile din 10 ianuarie 2022, ora 10:00.

PlayStation: Jucătorii care au achiziționat PUBG – SPECIAL FREE TO PLAY TRANSITION PACK gratuit pe PlayStation Store, vor primi bonusurile între 12 decembrie 2021 ora 23:00 – 10 ianuarie 2022, 11:00.

Întrucât PUBG: Battlegrounds a fost pionier în genul battle royale și a devenit un joc influent la nivel global, acesta este momentul perfect pentru a trece la gratuitate și pentru a atrage astfel noi jucători”, a spus CEO-ul Krafton, CH Kim.

PUBG: Battlegrounds, despre care Krafton spune că s-a vândut în peste 75 de milioane de exemplare, este încă extrem de popular. În orice moment în ultima lună, o medie de peste 146.000 de utilizatori jucau jocul doar pe Steam. Această cifră s-a dublat adesea la orele de vârf. Trecerea la free-to-play va crește numărul de jucători și mai mult.


Un comentariu despre subiectul „Jocul "PUBG: Battlegrounds" devine gratuit din 12.01.2022”:
Anonim

Gata, jocul PUBG e acum gratuit pe toate platformele!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile