vineri, 10 decembrie 2021

Noutățile lunii decembrie la televiziunile AMC Networks

Sfarsitul anului vine cu o multime de emisiuni si filme care va vor conduce in atmosfera de Craciun.TV Paprika incepe pregatirile de Craciun si prezinta show-uri tematice, cu retete speciale pentru mesele in familie si care va var inspira in prepararea meniului de sarbatori, anunță AMC Networks intrun comuniat remis către HD Satelit România.

AMC va invita sa va relaxati in fata micilor ecrane, urmarind filme emblematice pe banda rulanta, cu actorii preferati in povesti care prind viata, care inspira, care raman in memorie...povesti cu impact. La Filmcafe, decembrie se traduce in filme care te poarta in timpuri si lumi indepartate, in domnia Cleopatrei si pe meleagurile dominate de magia lui Merlin.

Pentru copii, Minimax a pregatit o surpriza chiar de la ”parintele” supereroilor Marvel: Stan Lee prezinta: Gradinita Supereroilor, cu Arnold Schwarzenegger in rolul Captianului Fantastic. La JimJam se simte apropierea Craciunului, difuzand, pe 19 decembrie, Vacanta lui Caillou, in care cei mici pot invata totul despre traditiile de iarna din intreaga lume. Sarbatorile iti aduc si mai multa relaxare in fata micului ecran, cu toata familia alaturi, urmarind televiziunile AMC Networks.

Recomandare TV Paprika

Zilnic, de la ora 21:00

TV Paprika este inspiratia ta pentru a prepara mesele festive in acest final de an, difuzand in fiecare zi, de la ora 21:00, un calup de emisiuni menite sa iti ofere retetele, trucurile si bucuria prepararii mancarurilor de Craciun. Urmareste TV Paprika, in fiecare seara de la ora 21:00 si vei gati alaturi de bucatarii tai preferati, precum Mary Berry, Nigella Lawson ori Jamie Oliver.

Recomandare AMC

In ultima luna a anului este usor sa stai in casa si sa te uiti la AMC, pentru ca o multime dintre lungmetrajele programate fac parte din campania AMC - Filme emblematice pe banda rulanta. Stories with impact, povesti memorabile din toate genurile, cu actori in rolurile principale pe care e imposibil sa nu-i stii. Printre ele se numara Diamantul sangeriu, Capitanul Phillips sau Agentii de rezerva.

Recomandare Film Cafe

Pe 21 decembrie, de la 16:40

Urmariti una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile, in care patimasa Cleopatra isi foloseste senzualitatea pentru a-i seduce pe doi dintre cei mai mari conducatori ai Imperiului Roman, Cezar si Marc Antoniu. A doua zi, de la aceeasi ora, urmariti Merlin. In aceasta versiune filmata a legendei regelui Arthur, Merlin este un tanar care abia invata sa-si stapaneasca forta magica.

Recomandare Jim Jam

Din 19 decembrie, de la 11:10

Caillou invata despre traditiile sarbatorilor, nu doar din tara sa, ci chiar din toata lumea. El si intreaga sa familie sarbatoresc Craciunul, impartasind si daruind, iar astfel descopera adevarata bucurie a festivitatilor de iarna.

Recomandare MINIMAX

Din 20 decembrie, de la 18:30

Cu puterea vine si harababura! O zi normala la Scoala Pregatitoare pentru Supereroi este ca la orice alta scoala pregatitoare... exceptand faptul ca cei sase elevi au un secret... Sunt supereroi! Totul a inceput cu cinci ani in urma cand Arnold Armstrong si-a infruntat marele inamic, maleficul Dr. Superior, intr-o lupta finala care l-a lasat fara puteri. Nimeni nu stia ca in timpul luptei, particulele de superenergie au cazut pe un grup de copilasi nestiutori. Acum acesti copii sunt elevi la scoala pregatitoare din cadrul Greenville Elementary School, care, cu ajutorul lui Arnold Armstrong, trebuie sa invete sa-si controleze puterile, in timp ce traiesc superaventuri! Misiunea lui Arnold Armstrong: sa-i antreneze pe acesti copii sa-si foloseasca superputerile in siguranta, fara sa distruga scoala sau sa-si divulge identitatea.


Niciun comentariu despre subiectul „Noutățile lunii decembrie la televiziunile AMC Networks”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile