marți, 11 ianuarie 2022

Italienii lansează Sky Cinema 4K, o televiziune premium cu filme în Ultra HD HDR

Sky Cinema 4K, prima televiziune din Italia dedicată în totalitate filmelor difuzate în 4K HDR, va fi lansată pe 28 ianuarie 2022. Sky Cinema 4K va fi disponibilă la pozitia EPG 313, adăugându-se celor 11 televiziuni Sky Cinema ale operatorului. Va fi disponibilă fără taxă suplimentară pentru toți clienții Sky Cinema cu Sky Q prin satelit și cu opțiunea HD sau Ultra HD.

Sky Cinema 4K va oferi peste 120 de filme chiar de la lansare (desigur, și alte producții vor fi adăugate periodic), inclusiv Fast & Furious 9, Return to ‘Coccia di Morto’ Beach, The Father, The Amazing Spider-Man, The Croods 2: A New Age, Despicable Me 2, Men in Black, Ghostbusters și multe altele. Vor fi difuzate de asemenea o serie de titluri Sky Original. Toate filmele difuzate pe Sky Cinema 4K vor fi disponibile și la cerere pe Sky Q prin satelit conectat la internet.

Sky Italia S.r.l. este o platformă britanică de televiziune prin satelit care oferă în Italia servicii de tv cu plată sub brandul Sky. Serviciile TV cu plată de pe platforma prin satelit Sky Italia sunt criptate. Pe 29 noiembrie 2017, Sky a lansat Sky Q Platinum, un set-top box care permite vizionarea programelor în 4K HDR și utilizarea serviciului wireless multiscreen. Pe 2 iulie 2018, Sky a lansat Sky Q Black, un set-top box aproape identic cu Sky Q Platinum, care permite accesul la serviciile 4K HDR, dar nu wireless multiscreen.

UPDATE 31 ianuarie 2021: Sky Cinema 4K a inceput să emită prin satelitul Eutelsat Hot Bird 13B de la 13 grade Est, pe frecvența 12245, polarizare orizontală, SR 29900, FEC 5/6, DVB-S2 QPSK. Desigur, din păcate este criptat (în Videoguard), cum era de așteptat.


10 comentarii despre subiectul „Italienii lansează Sky Cinema 4K, o televiziune premium cu filme în Ultra HD HDR”:
Anonim

Bravo! Aceasta este unul dintre rolurile principale ale tehnologiei 4K, adica filme in 4K si HDR!! Bravo Italienilor, ati înțeles ideea 4K. Sper sa fie si in Romania cat de curand un canal 4K HDR similar, altfel e doar apa de ploaie orice alt canal 4K!

Sorin

As fi dispus sa plătesc pentru un astfel de post tv romanesc 20 lei lunar.

Anonim

mda, asta chiar este canal premium
pe cand si in Romania asa ceva?
poate cand vom avea in Romania un cablist sau DTH de talia Sky

BDorin

La noi inca sunt posturi Sd si se lanseaza in sd, ce fullhd sau 4k 🤭

Anonim

Acesta nu e un motiv. Și la italieni sunt posturi în SD și încă se lansează în SD.

Anonim

Sky Cinema ar fi binevenit și pe la noi. Deocamdată ne delectăm cu Film Now HD. Poate în viitorul apropiat și 4K :)

Anonim

Numai RAI-uri HD/4K sunt peste 10 la italieni. SD poate mai există pe hârtie, dar în realitate acestea nu mai contează, declinul lor e total.

Anonim

Ai antena de satelit? Verifica si tu si vezi ca SD nu sunt numai pe hartie si nu numai la italieni. Ba din contra , SD domina inca piata tv mondiala.
Verifica aici: https://ro.kingofsat.net/),

Anonim

SD-ul este încă dominant pe piața media românească. Afară e puțin altfel, dar vorbim despre alte posibilități financiare. Riscul pe care trebuie să și-l asume conștient orice deținător de TV non-SD și non-CRT.

HD Satelit România

Sky Cinema 4K a inceput să emită prin satelitul Eutelsat Hot Bird 13B de la 13 grade Est, pe frecvența 12245, polarizare orizontală, SR 29900, FEC 5/6, DVB-S2 QPSK. Desigur, din păcate este criptat (în Videoguard), cum era de așteptat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile