luni, 10 ianuarie 2022

Sezonul al treilea al serialului "Das Boot" va fi disponibil în 8K și Dolby Atmos

Televiziunea germană Sky One anunțase în anul 2020 că sezonul al treilea al serialului „Das Boot” va fi filmat și furnizat în rezoluție 8K Ultra HD, cu sunet Dolby Atmos. Această realizare tehnologică a fost posibilă cu ajutorul Samsung. De asemenea, sezonul al treilea al „Das Boot” include o coloană sonoră Dolby Atmos, serialul devenind astfel primul din lume cu un întreg sezon disponibil în 8K și Dolby Atmos. Sezonul al treilea al serialului va fi lansat în această primăvară și va include zece episoade.

Das Boot este un serial de televiziune german produs pentru Sky One și o continuare a lungmetrajului Das Boot (1981). Serialul spune povestea un echipaj neexperimentat al unui submarin german. Echipajul încearcă să supraviețuiască unei misiuni secrete. 

Compania Bavaria Fiction a produs pentru Sky Studios al treilea sezon al serialului. Primele două sezoane ale lui Das Boot sunt disponibile în rezoluție 4K. Camerele video utilizate în sezoanele anterioare au fost ALEXA Mini și Mini LF.

Într-o primă etapă, al treilea sezon din Das Boot va fi disponibil în 8K pentru unii dintre proprietarii de televizoare Samsung, probabil doar din Germania. Samsung produce și vinde televizoare 8K din anul 2018, bazate pe tehnologia sa QLED, dar numai cele lansate începând din 2020 vor fi capabile să afișeze noul sezon in 8K. Telespectatorii vor putea viziona serialul accesându-l prin aplicația Samsung TV Plus. Ca parte a unei campanii de marketing, producătorul oferă în prezent abonamente de streaming pentru televizoare inteligente și dispozitive soundbar. Este necesar un pachet Sky Ticket.

Primele doua sezoane ale serialului Das Boot ( Submarinul) au fost disponibile la tv și în România, dar numai în HD, la televiziunea Epic Drama.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul al treilea al serialului "Das Boot" va fi disponibil în 8K și Dolby Atmos”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile