miercuri, 2 februarie 2022

SkyShowtime, platforma video care va fi lansată și în România, a primit aprobările legale

Comcast Corporation și ViacomCBS au anunțat vara trecută un parteneriat pentru lansarea unui nou serviciu video la cerere (SVOD) cu abonament în peste 20 de teritorii europene (inclusiv în România), cuprinzând 90 de milioane de locuințe. Acum au anunțat că SkyShowtime a primit aprobarea deplină a autorităților de reglementare.

Suntem încântați că SkyShowtime a primit toate aprobările legale și că vom aduce acest serviciu de divertisment nou, unic și convingător, cu o gamă largă de conținut de top din lume, milioanelor de consumatori de pe aceste piețe”, a spus Monty Sarhan, CEO al SkyShowtime.

SkyShowtime va reuni zeci de ani de experiență directă către consumator și cel mai bun divertisment, filme și seriale originale din portofoliul de mărci NBCUniversal, Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri de la SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures și Peacock. Gama vastă de conținut a serviciului va cuprinde programe in toate genurile și pentru toate categoriile de public, inclusiv seriale, programe pentru copii și familie, francize cheie, filme în premieră, programe locale, documentare și programe cu conținut real și multe altele.

Noul serviciu SVOD este de așteptat să fie lansat în anul 2022 sau mai târziu pentru consumatorii din România, Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

SkyShowtime va găzdui peste 10.000 de ore de divertisment de la unii dintre creatorii de top și conținut îndrăgit din întreaga lume. Noul serviciu va include programe în premieră, filme noi și sezoane de seriale tv și va fi completat periodic cu viitoare noi programe, dar și cu o bibliotecă de calitate de producții apreciate, clasice, precum și programe pentru familie și copii.

Odată cu lansarea SkyShowtime, vom utiliza motorul nostru global de conținut pentru a crea o ofertă de streaming convingătoare, cu o investiție strategică în etape. Ca o completare a parteneriatului Paramount+ anunțat recent cu Sky în Marea Britanie, Italia și Germania, SkyShowtime reprezintă o oportunitate uriașă de a accelera expansiunea pieței noastre și de a construi o poziție de lider în SVOD în Europa”, a explicat Raffaele Annecchino, președinte și director executiv al ViacomCBS Networks International.

Noul nostru serviciu de streaming, SkyShowtime, va combina cel mai bun conținut din SUA și Europa cu mărci emblematice și divertisment de clasă mondială pentru milioane de consumatori din peste 20 de piețe noi din Europa. Prin sosirea Peacock pe Sky, acest parteneriat oferă o abordare inovatoare pentru a extinde rapid la nivel internațional și a monetiza conținutul în toată Europa. Bazându-se pe programele incredibile de la NBCUniversal, Sky și ViacomCBS și alimentată de tehnologia platformei Peacock, SkyShowtime va oferi o gamă de conținut cu adevărat convingătoare pentru întreaga familie și o recunoaștere puternică a acestui brand în aceste regiuni”, a completat Dana Strong, director executiv al grupului Sky. 

Parteneriatul va fi structurat ca un joint venture, cu investiții egale și control comun ViacomCBS - Comcast.

Mai multe detalii despre oferta de servicii SkyShowtime, inclusiv prețul abonamentului, vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Despre Comcast Corporation

Comcast Corporation este o companie globală de media și tehnologie axată în principal pe servicii de internet în bandă largă, agregare și streaming, cu 57 de milioane de conexiuni cu clienții din Statele Unite și Europa. Oferă servicii de internet în bandă largă, wireless și video prin intermediul brandurilor Xfinity, Comcast Business și Sky. Creează, distribuie și difuzează programe de divertisment, sport și știri prin Universal Filmed Entertainment Group, Universal Studio Group, Sky Studios, rețelele de difuzare NBC și Telemundo, mai multe rețele de cablu, Peacock, NBCUniversal News Group, NBC Sports, Sky News și Sky Sports. Oferă experiențe memorabile la Universal Parks and Resorts din Statele Unite și Asia. 

Despre ViacomCBS

ViacomCBS este o companie lider la nivel global în media și divertisment, care creează conținut și experiențe premium pentru publicul din întreaga lume. Prin mărci de consum emblematice, portofoliul său include, printre altele, CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+, Pluto TV și Simon & Schuster. Compania are cea mai mare pondere a audienței de televiziune din SUA, precum și una dintre cele mai importante și extinse biblioteci de titluri tv și filme din industrie. Pe lângă faptul că oferă servicii de streaming și produse video digitale, ViacomCBS oferă capacitați importante de producție, distribuție și publicitate.

UPDATE 19 septembrie 2022: SkyShowtime se lansează în mai multe țări europene pe 20 septembrie 2022. Mai multe detalii găsiți AICI.

UPDATE 4 noiembrie 2022: SkyShowtime a anunțat noi date de lansare. În România se va lansa cel mai devreme din luna februarie 2023. Mai multe detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „SkyShowtime, platforma video care va fi lansată și în România, a primit aprobările legale”:
Cristy

va fi un competitor serios

Anonim

S-a amânat, se lansează în România în primăvara anului 2023.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile