joi, 19 august 2021

SkyShowtime, un nou serviciu de streaming care va fi lansat și în România

 - Parteneriatul pentru serviciul video la cerere pe bază de abonament va include conținut premium și original de la Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures și Nickelodeon

- SkyShowtime se va lansa serviciul în decursul anului 2022 în pe peste 20 de piețe europene, inclusiv în România, Spania, Portugalia, Olanda, alte țări din Europa Centrală și de Est.

Comcast Corporation și ViacomCBS Inc. au anunțat printr-un comunicat pentru presă un parteneriat pentru lansarea unui nou serviciu de video streaming pe bază de abonament (SVOD) în peste 20 de teritorii europene, care cumulează aproximativ 90 de milioane de locuințe. SkyShowtime va reuni deceniile de experiență în servicii directe către consumator cu cele mai bune filme și seriale originale din portofoliul de mărci NBCUniversal, Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri de la SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount + Originals, Sky Studios, Universal Pictures și Peacock. Vasta bibliotecă de programe a serviciului va reprezenta o sursă de divertisment pentru toate genurile și categoriile de public, fiind oferite inclusiv seriale pentru copii și familie, francize cheie, filme în premieră, programe locale, documentare, conținut factual și multe altele.

Noul serviciu SVOD va fi lansat în decursul anului 2022, sub rezerva obținerii aprobărilor de la autoritățile de reglementare. Serviciul SkyShowtime va fi disponibil pentru consumatorii din România, Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

SkyShowtime va găzdui peste 10.000 de ore de divertisment de la producători de top, dar și conținut apreciat din întreaga lume. SkyShowtime va adăuga lunar în premieră filme noi și sezoane din seriale tv nou lansate, dar va oferi și o bibliotecă de calitate cu producții favorite din toate timpurile, inclusiv programe clasice pentru familie și copii.

Atunci când SkyShowtime va fi lansat, biblioteca noastră globală de conținut va crea o ofertă de streaming convingătoare. Ca o completare a parteneriatului nostru recent anunțat între Paramount + și Sky în Marea Britanie, Italia și Germania, SkyShowtime reprezintă o oportunitate imensă de a accelera expansiunea pe noi piețe și de a obține o poziție de lider în serviciile SVOD din Europa. Noul nostru serviciu de streaming SkyShowtime va combina cele mai bune producții din SUA și Europa cu mărci legendare și divertisment de talie mondială pentru milioane de consumatori din peste 20 de piețe noi din Europa", au precizat reprezentanții ViacomCBS Networks International

"Bazându-se pe forța programelor incredibile de la NBCUniversal, Sky și ViacomCBS și alimentat de tehnologia platformei Peacock, SkyShowtime va oferi o gamă cu adevărat convingătoare pentru întreaga familie și o recunoaștere puternică a mărcii în aceste regiuni”, au precizat reprezentanții Sky. 

Parteneriatul va fi structurat ca o societate mixtă a ViacomCBS și Comcast, cu investiții egale și control comun. Mai multe detalii despre oferta de servicii SkyShowtime, inclusiv prețul abonamentului, vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Despre Comcast Corporation

Comcast Corporation este o companie mondială de mass-media și tehnologie, care e concentrează în principal pe servicii de bandă largă, agregare și streaming, cu 57 de milioane de conexiuni cu clienții din Statele Unite și Europa. Livrează servicii de internet în bandă largă, wireless și video prin mărcile sale Xfinity, Comcast Business și Sky; creează, distribuie și transmite în flux divertisment, sport și știri prin Universal Filmed Entertainment Group, Universal Studio Group, Sky Studios, rețelele de difuzare NBC și Telemundo, mai multe rețele de cablu, Peacock, NBCUniversal News Group, NBC Sports, Sky News și Sky Sports și oferă experiențe memorabile la Universal Parks and Resorts din Statele Unite și Asia.

Despre ViacomCBS

ViacomCBS este o companie mondială lider în domeniul mass-media și de divertisment, care creează conținut și experiențe premium pentru publicul din întreaga lume. Portofoliul său include CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount +, Pluto TV și Simon & Schuster, printre altele. Compania are cea mai mare parte din audiența de televiziune din SUA și se mândrește cu una dintre cele mai importante și extinse biblioteci de titluri tv și filme din industrie. Pe lângă faptul că oferă servicii inovatoare de streaming și produse video digitale, ViacomCBS oferă soluții de producție, distribuție și publicitate.

UPDATE 19 septembrie 2022: SkyShowtime se lansează în mai multe țări europene pe 20 septembrie 2022. Mai multe detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „SkyShowtime, un nou serviciu de streaming care va fi lansat și în România”:
Anonim

WOW!! Vine Sky si NBC in Romania! Chiar si cu un serviciu de streaming si tot e ceva BIG!! Sper sa aibă subtitrate si / sau toate programele.

Anonim

S-a amânat un pic , se lansează în România în primăvara 2023...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile