miercuri, 23 martie 2022

RAI 4K va transmite în Ultra HD meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Radiodifuzorul public, care a achiziționat în exclusivitate drepturile de televizare a acestei competiții în Italia, a decis să profite de televiziunea Rai 4K pentru a oferi evenimentul sportiv la rezoluție maximă. Evident că vor fi și transmisii în HD, atât pe Tivùsat prin satelit, cât și prin sistem digital terestru in Italia. Conform zvonurilor din presa italiană, RAI 4K va difuza toate cele 64 de meciuri ale Cupei Mondiale din Qatar în rezoluție Ultra HD, însă numărul nu este confirmat oficial.

Televiziunea RAI 4K este oferită de RAI prin Tivùsat. Pentru a recepționa Tivùsat (este semnal suficient prin satelit și în Romania) este necesar un receptor certificat sau un CAM Tivusat care sa fie introdus într-un televizor compatibil. Antena trebuie apoi orientată către poziția orbitală Eutelsat Hotbird 13° Est. 

Disponibilitatea simultană a semnalului Ultra HD prin RaiPlay este încă neconfirmată, dar este probabilă, deoarece oferit și anul trecut meciurile europene în 4K.

Campionatul Mondial de Fotbal 2022 va începe în Qatar pe 21 noiembrie și se va încheia pe 18 decembrie 2022.

UPDATE 31 august 2022: RAI 4K va difuza 56 de meciuri în Ultra HD din Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „RAI 4K va transmite în Ultra HD meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022”:
Anonim

Importanta este transmisiunea. Eu vad Rai SD si sunt foarte multumit.

x360

ehhhh ce tie si cu campionatu asta inca putin si in noaptea de ajun ne uitam la finala mondialului ... Unde am fost si unde am ajuns....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile