joi, 28 aprilie 2022

FIFA 22, gratuit la PlayStation Plus din 3 mai. Prețurile în România ale noilor abonamente Playstation Plus.

Au fost anunțate jocurile lunii mai la PlayStation Plus: membrii se pot bucura de FIFA 22, Tribes of Midgard și Curse of the Dead Gods începând de marți, 3 mai 2022, când cele trei jocuri vor putea fi adăugate gratis în biblioteca utilizatorilor. Gratuitățile acestei luni includ și un pachet bonus FIFA 22 FUT, exclusiv la PlayStation Plus, pentru cei care au cumparat anterior FIFA 22.

FIFA 22 | PS5, PS4

Este pentru prima dată când membrilor PS Plus le este oferit un joc de fotbal din seria EA Sports FIFA, si nu orice joc, ci cel mai recent: FIFA 22 aduce fotbalul digital mai aproape de realitate, cu progrese în fiecare mod de joc. Construiește-ți echipa de vis în Ultimate Team, creează-ți clubul în modul Carieră și exprimă-te cu stil cu jocul Volta Football reimaginat. Bucurați-vă de meciuri multiplayer locale sau online pe PS4 și PS5. Puterea suplimentară a PS5 transformă fiecare meci într-o distracție și mai realistă, utilizând tehnologia revoluționară HyperMotion din nouă generație.

Membrii PlayStation Plus își pot lansa noua lor echipă Ultimate Team sau își pot consolida echipa existentă cu PlayStation Plus FUT Pack pentru FIFA 22 Ultimate Team. Acest pachet include 11 jucători cu nota 82 sau mai mare, pentru a vă ajuta să vă construiți echipa de vis în FIFA 22 Ultimate Team, precum și Icon Moments Loan Player Pick, care vă permite să alegeți dintre unii dintre cei mai buni jucători din istorie și să adăugați unul dintre cei trei în echipă pentru cinci meciuri.


Tribes of Midgard | PS4 și PS5

Jocul combină genurile de supraviețuire și ARPG într-o experiență în cooperare sau solo, plasată în universul mitologiei nordice. În calitate de Einherjar, readus la viață de Odin însuși, tu și tribul tău de până la 10 jucători va trebui să apărați Semințele lui Yggdrasil de forțele malefice care ar aduce Ragnarök-ul. Împreună, va trebui să vă aventurați și să explorați sălbăticia Midgardului pentru a strânge resursele, materialele și comorile ascunse esențiale pentru a construi noi arme, armuri epice și pentru a vă fortifica satul. Cele mai mari amenințări stau ascunse în Midgard sub forma unor uriași și sălbăticiuni din legendele nordice. Veți putea învinge aceste forțe, veți salva Semințele și veți scăpa înainte de apariția lui Fimbulwinter?


Curse of the Dead Gods | PS4

În acest joc bazat pe abilități, pentru un singur jucător, explorați un templu blestemat, un labirint aparent infinit de gropi adânci, capcane mortale și monștri. Lăcomia ta te poate duce spre moarte, dar va trebui să te ridici și să lupți din nou. Colectezi relicve mistice și un arsenal de arme pentru a te transforma într-un luptător de neoprit. Dar fiecare blestem puternic poate fi o sabie cu două tăișuri, creând blesteme unice care vă influențează stilul de joc la fiecare încercare. Sfidează zeitățile malefice care zăbovesc în aceste locuri. Luptă prin hoarde de inamici în pasaje întunecate, pline de capcane și secrete de tot felul: statui care scuipă foc, explozibili, tăișuri ascunse și multe altele.

Aceste jocuri, dacă sunt revendicate până cel mai târziu în data de 6 iunie 2022, vor rămâne permanent în librăria dvs PlayStation Plus si le veți putea juca oricând, dacă aveți abonamentul activ.


Prețurile în Romania ale noilor abonamente Playstation Plus

Recent, Sony a anunțat noile abonamente PlayStation Plus, care se lansează și în România (inclusiv cu streaming în cloud) pe 22 iunie 2022, cu peste 700 de jocuri incluse. Detalii găsiți AICI si AICI. Acum am aflat și prețurile oficiale ale acestor  abonamente in România.

PlayStation Plus Essential

Îmbunătățește-ți experiența PlayStation cu funcții de bază, inclusiv acces la multiplayer online, două jocuri pentru PS4 și un joc pentru PS5 de descărcat în fiecare lună, reduceri exclusive și multe altele.

Preț: 1 lună 40.00 RON / 3 luni 105.00 RON / 12 luni 269.00 RON


PlayStation Plus Extra

Bucură-te de toate beneficiile PlayStation Plus Essential și explorează o lume de experiențe de joc incredibile cu Catalogul de jocuri, care include sute de jocuri pentru PS4 și PS5 pentru descărcat.

Preț: 1 lună 62.00 RON / 3 luni 168.00 RON / 12 luni 450.00 RON


PlayStation Plus Premium

Beneficiază de toate beneficiile celorlalte planuri, probe de joc cu durată limitată, jocuri clasice PlayStation din Catalogul clasic și redare în flux prin cloud*, pentru a juca sutele de jocuri din fiecare catalog fără a aștepta să se descarce.

Preț: 1 lună 76.00 RON / 3 luni 210.00 RON / 12 luni 550.00 RON

Dacă achiziționezi PlayStation Plus și ești abonat când serviciul se transformă, vei continua să ai acces la beneficiile PlayStation Plus disponibile în prezent, așa cum sunt prezentate mai sus.

Desigur, în anumite perioade ale anului exista oferte speciale prin care serviciul PlaystationPlus poate fi achiziționat cu o reducere substanțială a preturilor standard.


Niciun comentariu despre subiectul „FIFA 22, gratuit la PlayStation Plus din 3 mai. Prețurile în România ale noilor abonamente Playstation Plus.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile