joi, 28 aprilie 2022

Simulatorul EA de Formula 1 F1 22 va fi lansat pe 1 iulie cu suport VR

Simulatorul EA de Formula 1 F1 22 va fi lansat la nivel mondial pe 1 iulie 2022, cu noile mașini hibride ale FIA ​​și regulile actualizate (dezvăluite în acest sezon), au anunțat EA și Codemaster. Se presupune că jocul va fi mai „competitiv și imprevizibil” datorită revizuirii majore a mașinilor de F1 care a avut loc în lumea reală, dar și deoarece include noi funcții precum suportul PC VR.

Noile moduri Broadcast și Immersive vor permite jucătorilor să aleagă între modalități mai realiste sau cinematografice pentru diverse momente din joc, cum ar fi opririle la boxe. Cursele multiplayer vor folosi modurile cu ecran împărțit pentru doi jucători (dar și online). Sau puteți conduce în VR folosind căștile de realitate virtuală Oculus Rift și HTC Vive.

O nouă funcție denumită F1 Life le va permite jucătorilor să „pășească în lumea plină de farmec a Formulei 1” printr-un hub personalizabil unde vor fi prezentate supermașini, îmbrăcăminte și accesorii câștigate în timpul jocului sau achiziționate din magazinul din joc. Cealaltă caracteristică nouă este un mod Adaptive AI care permite jucătorilor mai puțin experimentați să joace cu concurenți AI cu abilități asemănătoare cu cele ale jucătorului.

Modul Carieră a fost o actualizare populară anul trecut și a revenit din nou cu „funcții noi”, deși EA nu a spus care sunt aceste funcții. Funcția „Echipa mea” revine, de asemenea, permițând jucătorilor să aleagă un buget de pornire bazat pe punctele de intrare pentru Nou-venit, Challenger și Front Runner. Include, de asemenea, actualizări ale pistelor pentru a reflecta modificările din lumea reală din Australia, Spania și Abu Dabhi.


Niciun comentariu despre subiectul „Simulatorul EA de Formula 1 F1 22 va fi lansat pe 1 iulie cu suport VR”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile