joi, 11 august 2022

EC-HD31-XX, un cablu HDMI 8K pentru profesioniștii din industria audio-video

Momentan, tehnologia 8K este practic doar pentru specialiștii din industrie, iar costurile ecranelor ce redau conținut la această rezoluție sunt încă foarte mari. Cu toate aceste, o companie a lansat un cablu 8K pentru a simplifica conexiunea între dispozitivele 8K și pentru a facilita producția live pentru echipele profesionale din industria de difuzare.

Astfel, specialiștii în conectivitate Covid Inc din Arizona au lansat (la sărbătorirea celui de-al 40-lea an în industrie) un cablu HDMI compatibil cu standardele 8K.

Cablul 8K HDMI (EC-HD31-XX) este compatibil și pentru rezoluții 4K/60 4:4:4. Dar noul cablu HDMI de 48 Gbps de înaltă calitate excelează prin acceptarea de rezoluții 8K@60 (7680× 4320), eșantionare profundă a culorilor 4:4:4, precum și 8K100/120, 10K50/60 și până la 10K/100/120.

"Cei care sunt pregătiți să plonjeze în strălucirea 8K pot acum să conecteze sursele de semnal la ecrane. Acest cablu HDMI de înaltă performanță nu numai că este suficient de durabil pentru a rezista ani de zile. dar are și lățimea de bandă de mare viteză necesară pentru 8K@60. Fiecare pixel este livrat conform așteptărilor", a precizat Norm Carson, președinte al companiei.

Compania afirmă că respectivele cabluri HDMI 8K de 48 Gbps, ultra-flexibile și de înaltă calitate, sunt proiectate pentru performanță și fiabilitate, permițând profesioniștilor audio-video să proiecteze și să implementeze sisteme 8K de ultimă generație.

Cablul acceptă Deep Color și x.v.Color, HDR10, eARC pentru Dolby Atmos și DTS-X 5.1/7.1, Dolby TrueHD fără pierderi și DTS-HD Surround Sound (lista completă: LPCM, Dolby Digital/Plus/EX, Dolby True HD, DTS, DTS-EX, DTS-96/24, DTS High Res, DTS-HD Master Audio, DSD), precum și comenzi și funcții de extensie CEC, canal Ethernet HDMI și caracteristici ARC. 

Integratorii pot proiecta până la 32 de canale audio (LPCM) și utiliza un raport de aspect 21:9. Construit solid, capătul din aluminiu a cablului protejează un conector HDMI placat cu aur.


Niciun comentariu despre subiectul „EC-HD31-XX, un cablu HDMI 8K pentru profesioniștii din industria audio-video”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile