joi, 11 august 2022

Nuta Gold, o nouă televiziune de muzică veche prin satelit

Pe una dintre frecvențele platformei DTH poloneze CANAL+ (de pe satelitul Eutelsat Hot Bird 13C) este transmisă în teste necriptate Nuta Gold, o nouă televiziune muzicală a MWE Networks. Nuta Gold este axată pe hituri muzicale vechi. 

Nuta Gold este transmisă pe aceeași frecvență (10892, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK) prin care a fost difuzată televiziunea Gold TV până la sfârșitul lunii aprilie 2022. Pe aceleași date de receptie este transmisă și televiziunea muzicală Nuta Tv (cu hituri recente), precum si alte televiziuni ale MWE Networks (Power TV, Antena și TVC).

MWE Music a obținut licența de emisie pentru televiziunea muzicală Nuta Gold de la autoritatea poloneză de reglementare mass-media pe 4 iulie 2022, iar din 28 iulie a început să emită teste necriptate la poziția orbitală 13 grade Est.

MWE Networks Group (cunoscut anterior ca Michał Winnicki Entertainment) este un grup media polonez și radiodifuzor tv, deținut de magnatul media Michał Winnicki. Grupul a fost înființat pe 1 martie 2008 și este format din următoarele companii: MWE Media, MWE Teleport, MWE Broadcast, MWE Radio, MWE Music, MWE Invest și MWE Networks International. 

Grupul este un operator lider de multiplexe de televiziune digitală terestră locală: MUX-L1, MUX-L3 și MUX-L4 și multiplexe experimentale MUX-MWE din Szczecin, Katowice, Varșovia și Gdańsk. 

Rețeaua MWE deține mai multe televiziuni (inclusiv una Ultra HD), care sunt difuzate de operatori prin cablu sau prin satelit, precum și/sau prin multiplexe de televiziune digitală terestră. Unele dintre ele sunt difuzate și în Cehia, Slovacia și Lituania.

Televiziune MWE sunt: Aventura - televiziune de documentare și divertisment; Antena HD - televiziune destinată persoanelor in varsta; Filmax - televiziune filme și divertisment; Nuta Gold (fosta Gold TV și ToTV!) - televiziune de muzică și divertisment; Home TV - televiziune despre decorarea caselor și grădinilor; Junior Music - televiziune cu muzică pentru copii; Nuta.TV - televiziune muzicală; Power TV - televiziune de muzică și divertisment; XTreme TV; Top Kids - televiziune pentru copii și adolescenți; Ultra TV 4K - televiziune cu materiale documentare, film și muzică la calitate Ultra HD).


5 comentarii despre subiectul „Nuta Gold, o nouă televiziune de muzică veche prin satelit”:
Anonim

pare un post bun sevede pe parabolica dar pecablu m ai greu era forte bine

Anonim

Se merita sa il adaugi la favorite daca ai antena orientata pe HotBird 13 Est, ce am observat ca difuzeaza muzica din anii 60 pana in 2012. Au adaugat melodii noi din anii 80, 90 si 2000, Anii 60 si 70 sunt tot aceleasi melodii exceptand "The Buggles - Video Killed the Radio Star"care nu a fost difuzat inainte pe GOLD TV. Din fericire nu mai este difuzata EZO TV cu tarot si ghicit. Pe unele receptoare nici nu a trebui sa rescanez transponderul, a aparut inloc de ecran negru unde era memorat ,GOLD TV. Incepe sa se fie ca si 4 Fun Gold (acuma inlocuit din pacate cu 4 Fun Kids) ca sa ajuta la acelasi nivel cu STARS TV (10758; Pol:V; SR:27500, FEC: 3/4) mai este cale lunga.

Anonim

Cine are antena orientata pe satelitul HotBird 13 Est merita sa il adauge la favorite impreuna cu STARS TV si POWER TV, ma refer la cei care le place muzica veche. Din cate am observat a adaugat melodii noi din anii 80, 90 si 2000, au difzuat melodii pana in 2012. La anii 60 si 70 sunt tot aceleasi, singura melodie noua care a fost adaugata este "Buggles - Video Killed the Radio Star". Este mult mai bun decat GOLD TV incepe sa fie ca si 4 Fun Gold Hits (Post difuzat pana in Septembrie 2020 si inlocuit cu 4 Fun Kids, din pacate).

Anonim

S-au schimbat parametrii de receptie acuma este pe o alta frecventa: 11.278 MHz, Polarizare: V (Verticala), SR: 27500. Semnalul este mult mai bun fata de frecventa veche. Il receptionez cu antena de 80 cm si LNB AMIKO ECO L-408
NUTA GOLD: https://www.lyngsat.com/tvchannels/pl/Nuta-Gold.html

Este un fel de Magic TV al polonezilor, dar playlistul este mult mai bun fata de Magic TV Romania si nu se compara cu canalul STARS.TV tot al polonezilor care difuzeaza muzica din anii 50 pana in 2010 si are 10 ani de emisie. STARS.TV este un fel de VH1 Classic al polonezilor transmis la liber prin satelit.
STARS.TV: https://www.lyngsat.com/tvchannels/pl/Stars-TV.html

Parerea mea este ca NUTA GOLD merita sa fie adaugat in lista de favorite, similar cu 4 Fun Gold (2016 - 2020), sper ca va ajunge la nivelul lui STARS.TV

Anonim

NUTA GOLD are alti parametrii de receptie, noua frecventa pe care emite este: TP: 11.278 MHz, Polarizare: V (Verticala), SR: 27500, FEC: 3/4 (11278/V/27500) tot pe aceeasi frecventa se pot receptiona la liber canalele POWER TV, NUTA TV, ANTENNA, TVC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile