joi, 11 august 2022

Pachete preplatite de 1 TB si 500 GB de date mobile pentru turiștii care vizitează Muntenegru

Operatorul One Crna Gora de telefonie mobilă din Muntenegru oferă conectivitate practic nelimitată pentru persoanele care vizitează această țară, anunță grupul 4iG printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

One Crna Gora, membru al grupului 4iG, oferă turiștilor, oamenilor de afaceri și rezidenții locali un pachet de card preplătit de 20 euro cu 1 terabyte de date mobile.

Muntenegru a fost întotdeauna o destinație populară de vacanță și devine din ce în ce mai mult atractivă pentru turiștii europeni, deoarece este potrivit atât pentru pasionații de plajă, cat si de pentru cei care preferă peisajul montan.

Un număr tot mai mare de turiști din UE sunt deja obișnuiți cu o legislație europeană favorabilă de roaming în cadrul UE, dar Muntenegru este exclus din aceste reguli. Aceasta înseamnă că atât apelurile vocale, cât și cele de date sunt mult mai scumpe pentru turiști atunci când își folosesc propriile numere de telefon. 

"Pentru trafic de date în străinătate, majoritatea operatorilor de telefonie mobilă oferă pachete de roaming, dar vizionarea un film complet în HD poate costa aproape cât ar costa o lună de abonament. Acestea sunt costuri suplimentare pe care cel mai recent pachet preplătit de la One Crna Gora te ajută să le eviți în timpul călătorilor din această țara, oferind 1 terabyte de date în Muntenegru pentru 20 EUR. Acest volum de date mobile de 1TB la 20 euro este o raritate pentru operatorii de telefonie mobilă din toată Europa", se mai arată în comunicatul de presă. 

Acest plan tarifar este oferta emblematică a portofoliului preplătit al operatorului, lansat în această vară, care oferă date practic aproape nelimitate, dar și apeluri locale și SMS-uri nelimitate timp de 30 de zile, pentru costul total de 20 euro.

Pachetele la prețuri mai mici, cu 500 GB de date, sunt de asemenea disponibile pentru 15 și respectiv 10 EUR, cu 30 și 15 zile de utilizare.

Planul de trafic de date poate fi utilizat la o calitate ridicată și o viteză mare datorită rețelei One din Muntenegru, care a câștigat premiul UMLAUT Best in Test pentru cel mai bun furnizor de telefonie de calitate în Muntenegru, timp de doi ani consecutivi (în 2020 și 2021). În plus, conexiunea de date 5G, disponibilă din luna august a acestui an, a adus noi recorduri naționale la viteza de internet mobil, în timpul testelor efectuate.

Oferta de 20 euro este disponibilă exclusiv în magazinele One din toată țara, în timp ce oferta de 500 GB este disponibilă și în aeroporturi, benzinării și chioșcuri de ziare. Mai multe detalii sunt disponibil la serviciul pentru clienți One, care va răspunde în termen de 1 minut, în limba engleză, prin serviciul de chat online de pe site-ul  www.1.me.

Pachetele de 500 GB și 1 terabyte vor fi disponibile după activarea cartelei. Informații detaliate despre noile oferte și o listă de magazine este disponibil pe site-ul One Montenegro, https://www.1.me/cg/for-tourists/.

Despre One

One este un operator de telefonie mobilă din Muntenegru, care este prima investiție greenfield din țară. Operează de peste 25 de ani pe această piață. Compania a avut vânzări de 44 milioane de euro în 2020 și 413.000 abonați, devenind primul operator de telefonie mobilă din Muntenegru. One are un importantă infrastructură, oferind servicii mobile de înaltă calitate prin intermediul a 436 de antene de bază. Principalele venituri ale companiei (aproximativ 67%) sunt generate de abonații rezidențiali și cei de afaceri. Compania are o acoperire 4G în populație de peste 98%. În 2020, compania a câștigat „BEST IN TEST”, un premiu obținut prin măsurarea comparativă a calității rețelelor mobile din Muntenegru, realizată de UMLAUT, o companie internațională de consultanță tehnologică și benchmarking. One a devenit cel mai bun operator de telefonie mobilă în termeni de performanță generală și de acoperire cu semnal pentru internetul mobil. One Crna Gora este membru al Grupului 4iG, o companie lider de infocomunicații din Ungaria și Balcanii de Vest. Website-ul companiei este www.1.me.

4iG Plc

Cu sediul în Budapesta, 4iG Plc este o importantă companie de comunicații, lider în sisteme IT în Ungaria, integrator și companie cu interese semnificative pe piețele de telecomunicații interne, dar și din Balcanii de Vest. Compania este prezentă pe piața tehnologiilor IT inovatoare din industrie de peste 27 ani. Compania își extinde continuu serviciile și portofoliul pentru a răspunde nevoilor în schimbare și cerințelor pieței TIC. Grupul are peste 6.200 de angajați. 4iG reprezintă o soluție de furnizare cu spectru larg, cu interese semnificative în IT, telecomunicații, telecomunicații prin satelit și dezvoltarea infrastructurii de telecomunicații. Compania, listată la Bursa de Valori din Budapesta, își propune să aibă o poziție dominantă pe piață într-o gamă largă de servicii de info-comunicații din Ungaria, Europa Centrala si de Est și Balcanii de Vest. Website-ul companiei este www.4ig.hu.


Niciun comentariu despre subiectul „Pachete preplatite de 1 TB si 500 GB de date mobile pentru turiștii care vizitează Muntenegru”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile