marți, 9 august 2022

HBO Max a lansat noi versiuni ale aplicației pe dispozitive mobile și desktop

Serviciul SVoD HBO Max a anunțat că oferă o nouă experiență de utilizator pe desktop, dispozitive mobile iOS și Android, precum și pe tablete Amazon Fire. Aplicația oferă acum noi funcții solicitate de fanii HBO Max și marchează mutarea tuturor aplicațiilor HBO Max pentru diverse dispozitive către o nouă tehnologie, mai performantă, un proces care a început cu înlocuirea aplicațiilor pe televizoarele smart.

Noile funcții disponibile în aplicația HBO Max actualizată pentru mobil și desktop includ:

- Extinderea disponibilității butonului de amestecare, care ajunge astfel și pe dispozitive mobile. Anterior disponibilă numai pe desktop și televizoare conectate, această funcție oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege la întâmplare primul episod care este redat, pentru anumite seriale de pe platformă;

- O zonă dedicată pentru conținutul descărcat, cu performanță și stabilitate îmbunătățite;

- Suport mai bun pentru tabletă, atât pentru orientarea de tip peisaj, cât și pentru cea de tip portret;

- O experiență îmbunătățită a citirii de pe ecran, cu elemente de navigare și funcționalități îmbunătățite;

- Abilitatea de împărțire a ecranului cu alte aplicații, pe orice dispozitiv mobil care oferă această funcție;

- Navigare actualizată, mai intuitivă;

- Un design refăcut, cu un stil vizual care evidențiază mai eficient conținutul.

- Îmbunătățiri ale stabilității pe Chromecast;

- Compatibilitate SharePlay pentru utilizatorii de iPhone și iPad (numai în SUA). Abonații din SUA cu un abonament fără reclame și care utilizează aplicația pe un iPhone sau iPad pot acum să folosească SharePlay pentru a viziona programele lor preferate HBO Max, sincronizate cu prietenii și familia, în timpul unui apel FaceTime;

Aceste actualizări marchează o îmbunătățire semnificativă a experienței HBO Max, care va conecta și mai mult publicul cu producțiile din bibliotecă platformei.

Suntem încântați să prezentăm aplicațiile HBO Max reînnoite pentru mobil și desktop. Modificările oferă utilizatorilor noștri mai multe dintre funcțiile pe care le doresc cel mai mult, împreună cu o navigare îmbunătățită, ajutându-i să dea clic pe redarea conținutului lor preferat mai rapid”, a precizat Kamyar Keshmiri, SVP, Product Design, Warner Bros. Discovery Streaming. 

Această actualizare vine înaintea lansării foarte așteptate din 22 august 2022 a prequelului Game of Thrones ("Casa Dragonului") și la timp pentru ca fanii să vizioneze sezonul patru al serialului dramă Westworld, câștigător de Emmy, care se finalizează pe 14 august.

Utilizatorii pot viziona de asemenea noile Max Originals Pretty Little Liars: Original Sin și Rap Sh!t alături de familie și prieteni sau pot reda filme noi, inclusiv The Bob’s Burgers Movie, proaspăt lansate în cinematografe.


Niciun comentariu despre subiectul „HBO Max a lansat noi versiuni ale aplicației pe dispozitive mobile și desktop”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile