luni, 17 octombrie 2022

Digi anunță peste 555.700 numere portate în Digi Mobil în primele nouă luni ale anului 2022

DIGI este principala opțiune de portare pentru utilizatorii români de telefonie, iar în primele nouă luni ale anului a înregistrat peste 555.700 de numere portate. Dintre acestea, peste 193.100 de numere au fost atrase în trimestrul al treilea. DIGI deține 59% din toate numerele portate din rețeaua mobilă, cu o medie lunară de peste 62.400 de numere, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Telefon -  fotografie realizată de HD Satelit România

Până acum, mai mult de 3.8 milioane de utilizatori români au optat pentru schimbarea furnizorului de servicii și au ales DIGI. Datorită acoperirii naționale a 4G și disponibilității serviciului mobil pentru toți utilizatorii, DIGI rămâne lider în portabilitate, mai arată compania i comunicatul de presă. În primele nouă luni ale anului 2022, au fost portate 555.700 de numere de telefon mobil și fix, dintre care peste 193.100 au fost portate în trimestrul al treilea.

Potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Națională de Administrare si Reglementare in Comunicații (ANCOM) si prelucrate de companie, DIGI si-a menținut constant pozitia de lider in rândul operatorilor de telecomunicații, in ceea ce privește portabilitatea mobilă și fixă. În septembrie, DIGI portase deja 3,8 milioane de numere. În ultimul trimestru, din peste 193.100 de numere adăugate în portofoliu, peste 187.000 au fost înregistrate în rețeaua mobilă, iar peste 5.800 de numere au fost înregistrate în rețeaua fixă. Datele arată că numărul utilizatorilor din rețeaua DIGI a crescut cu 35% în general și cu 36% în zona mobilă, față de aceeași perioadă a anului trecut (iulie-septembrie). Media lunară a portarilor mobile pentru al treilea trimestru a fost de peste 62.400.

Operatorul arata în comunicat că sunt multe motive pentru care atât de mulți români aleg să-și porteze numerele în rețeaua DIGI. Printre acestea se numără beneficiile traficului de internet nelimitat și minutele naționale, precum și tarifele de roaming accesibile și SMS-urile nelimitate în rețeaua proprie. În plus, telefoanele care sunt disponibile la prețuri avantajoase sunt un bonus suplimentar. Serviciul de portabilitate oferă multe avantaje, precum servicii de înaltă calitate și posibilitatea de a păstra numărul de telefon la schimbarea operatorilor. Site-ul DIGI.ro le permite utilizatorilor să își activeze noul număr de telefon în rețeaua Digi Mobil în doar trei zile lucrătoare.

Compania precizează că a investit continuu în infrastructură pentru a îmbunătăți performanța serviciilor, explicând că în prezent rețeaua sa de telefonie mobilă are o acoperire de peste 99,5% din populația României. Din 2019, DIGI a lansat serviciul 5G, care este disponibil în București și în alte 13 orașe din România.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă ​​în România și unul dintre cei mai importanți operatori europeni în domeniul comunicațiilor electronice convergente. Acesta operează în Spania și Italia și are o prezență în Portugalia și Belgia. Compania are cea mai actualizată și extinsă rețea de fibră optică din zonă. Grupul DIGI oferă abonaților săi o gamă largă de conținuturi trans-media prin divizia sa media, care include televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (TV cu plată), Digi World, Digi Animal World , Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiouri Digi FM, PROFM, Dance FM, DIGI24 FM și serviciul de conținut Digi Online.


Niciun comentariu despre subiectul „Digi anunță peste 555.700 numere portate în Digi Mobil în primele nouă luni ale anului 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile