luni, 17 octombrie 2022

EarthxTV, acord pentru difuzarea prin M7 Group în Europa

EarthxTV, un post de televiziune din Dallas dedicat mediului și viitorului planetei noastre, a ajuns la acorduri cu distribuitori atât din SUA, cât și din Europa. Astfel, televiziunea menționată își va extinde acoperirea la alte câteva milioane de gospodării.

Programe tv despre mediul înconjurător - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Postul de televiziune a semnat acorduri cu Charter Communications și National Cable Television Cooperative (NCTC) în Statele Unite, cu Sky și Freeview în Marea Britanie și cu M7 Group în Europa. 

EarthxTV prezintă programe de biodiversitate, climă și altele, inclusiv discuții cu lideri mondiali, precum și filme de divertisment și educaționale premiate. EarthX este o organizație non-profit care încearcă să învețe oamenii și organizațiile despre modalități de a face lumea un loc mai bun. EarthxTV oferă peste 300 de ore de conținut gratuit prin platforma sa de streaming, tuturor telespectatorilor vorbitori de engleză din întreaga lume. Mai multe detalii despre aceasta televiziune găsiți AICI.

Suntem extrem de încântați să colaborăm cu platforme de distribuție de top de pe piețele globale cheie pentru a aduce programele noastre unui public căruia îi pasă unde și cum trăim. Programele EarthxTV subliniază problemele cu care ne confruntăm, dar și frumusețea naturală a planetei noastre. De la evidențierea importanței albinelor ucigașe până la analize aprofundate asupra defrișărilor, televiziunea noastră oferă abordare profundă și diversă asupra modului în care telespectatorul obișnuit poate conta pentru binele acestei lumi”, a precizat directorul de distribuție al EarthxTV.

Televiziunea a fost lansată în august pe Sky și Freeview în Marea Britanie și este programată să fie disponibilă în toată Europa prin parteneriatul cu M7 (compania care deține și Focus Sat) înainte de sfârșitul anului. Nu exista confirmare privind introducerea acestei televiziuni în grila Focus Sat, dar cu siguranță va fi în grilele unora dintre DTH-ului operate de M7.


2 comentarii despre subiectul „EarthxTV, acord pentru difuzarea prin M7 Group în Europa”:
Anonim

Deci NU VA AVEA subtitrare Ro?Dacă va fi în grila focussat.ro pe platformă...

Anonim

Asta este acum mulțumește cu atât.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile