marți, 20 decembrie 2022

Emisiuni speciale de Crăciun la TV Paprika

Cea mai savuroasă și mai aromată perioadă se apropie la TV Paprika, cu numeroase emisiuni speciale! În fiecare zi sunt difuzate emisiuni de Crăciun, de la ora 20:00, cu vedete precum Jamie Oliver, Mary Berry și Nigella Lawson care ne-au pregătit nenumărate surprize, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


În fiecare seară, la TV Paprika, avem parte de emisiuni speciale specifice sărbătorii. La ora 20:00, până la Crăciun, este difuzată emisiunea „Calendarul de Advent TV Paprika”, care prezintă zilnic o surpriză dulce pentru spectatori, pentru că oricine se bucură de un cadou frumos împachetat. Gerti prepară bunătăți care pot fi oferite cadou pentru fiecare zi în așteptarea Crăciunului, iar Anita le împachetează creativ, garantând că pregătirile de Crăciun în acest an vor fi de neuitat.

De la ora 20:15, nu ratați „Crăciunul la TV Paprika”, o emisiune care-ți arată pas cu pas cum să-i răsfeți pe cei dragi de sărbători cu cele mai gustoase bucate. În bucătăria TV Paprika, maeștrii bucătari pregătesc meniuri de sărbătoare care-ți stârnesc apetitul, îți stimulează imaginația și te încurajează și pe tine să le încerci.

De la 20:45 TV Paprika difuzează emisiuni speciale de aproximativ 70 de minute, care te pregătesc mental și emoțional de magia Crăciunului.

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 20:45, e timpul pentru o vizită în țara lui Moș Crăciun, cu emisiunea specială „Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia”. După ce Gino D’Acampo și-a condus prietenii în deșertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon Ramsay decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine și vor vizita Laponia, patria lui Moș Crăciun.

Apoi, joi, 23 decembrie, același trio – vedeta britanică Gordon Ramsay, seducătorul italian Gino D’Acampo și șeful de sală Fred Sirieix – concurează pentru a livra cel mai tare meniu de Crăciun.

Vineri, 23 decembrie, de la ora 20:45, e timpul pentru „Campionatul Deserturilor 5: Crăciunul”, un episod special în care membrii juriului, Paul Hollywood și Mary Berry, își plănuiesc Crăciunul în acest curs de perfecționare special festiv. Mary și Paul arată telespectatorilor pas cu pas rețetele uimitoare pe care întreaga familie le poate prepara împreună în perioada sărbătorilor.

Dar bucatele gustoase de sezon nu dispar din meniul TV Paprika după Crăciun!

Marți, 27 decembrie, de la ora 22:00 debutează emisiunea „Jamie: Preparate simple”, cu două episoade speciale care te învață cum să gătești niște minuni festive, folosind o singură tigaie pentru proces – pentru ca timpul de făcut curățenie să fie mai redus și să poți avea mai mult timp alături de familie.


Niciun comentariu despre subiectul „Emisiuni speciale de Crăciun la TV Paprika”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile